Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΒΙΝΤΕΟ

Διέρρευσε το βίντεο της ΕΛΑΣ από το ελικόπτερο που κατέγραφε το συλλαλητήριο! - «140.000» επί... 8!
Σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας της ΕΛΑΣ (ή τουλάχιστον αυτών από την ΕΛΑΣ που εξέδωσαν την ανακοίνωση για "140.000 συγκεντρωθέντες") και το πρόβλημα αφορά τον αριθμό των συμμετεχόντων πολιτών που ανακοινώθηκε ότι συμμετείχαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας.  Βίντεο από το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ που κατέγραφε το συλλαλητήριο διέρρευσε στο youtube...
και δείχνει οκταπλάσιο αριθμό συγκεντρωθέντων!  Στο βίντεο που έχει διάρκεια περίπου πέντε λεπτά είναι εμφανές ότι εκτός από το Σύνταγμα, πάνω από 1 εκατ. Ελληνες βρίσκονταν στη Βασ. Σοφίας, την Βασ. Αμαλίας, στη Σταδίου μέχρι την Παλαιά Βουλή,  την Πανεπιστημίου και τους γύρω δρόμους.  Το πώς διέρρευσε το βίντεο, είναι ένα θέμα που μάλλον αφορά τον πατριωτισμό των στελεχών της ΕΛΑΣ που είχαν πρόσβαση σε αυτό... 

2 σχόλια:

  1. Όχι και πατριώτες...το διερρευσαν επίτηδες για να μειώσουν την συγκέντρωση σβηνοντας την ώρα από την καμερα.Αν είναι πατριώτες να δώσουν στη δημοσιότητα το βίντεο που να γράφει την ώρα.Όσο για τον σύριζα ας κάνει μια συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά να δούμε αν θα την γεμίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 140.000 ήταν δεν ήταν τότε οι δήθεν "αγανακτισμένοι", που ήταν μόνο στην πλατεία συντάγματος... πλάκα μας κάνουν!! Τόσκα μάζεψε τα "γατάκια" σου και κάνε καμμιά σύλληψη γιατί κάτι παιδιάκια κάνουν κάτι επαναστάσεις...δεν τα λέω εγω αλλα ο Μίκης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive