Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. ΣΥΡΙΖΑ: Το σημερινό συλλαλητήριο διέψευσε πλήρως τις προσδοκίες των διοργανωτών του


Αποτέλεσμα εικόνας για einai varia poutsa tou tsolia"Το σημερινό συλλαλητήριο διέψευσε πλήρως τις προσδοκίες των διοργανωτών του, οι οποίοι όλες τις προηγούμενες μέρες ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη της μαζικότητας, συνεπικουρούμενοι από μια μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ, που λειτούργησαν ως χορηγός επικοινωνίας του" αναφέρει σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.   "Το εθνικιστικό και μισαλλόδοξο μήνυμα που εξέπεμψαν οι ομιλίες, η παρουσία σύσσωμης της Χρυσής Αυγής καθόρισαν το μήνυμά του....
Επιπλέον, η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ανέδειξε την τυχοδιωκτική στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο δεν διστάζει να τζογάρει σε πλήρη ευθυγράμμιση με την ακροδεξιά για να διχάσει τον ελληνικό λαό και να εκμεταλλευτεί τις πατριωτικές ανησυχίες του. Η στάση του Κ. Μητσοτάκη στο ζήτημα αυτό αποτελεί μνημείο υποκρισίας και ανευθυνότητας, καθώς δεν τολμά να καταθέσει στον δημόσιο διάλογο ξεκάθαρη θέση για το θέμα της ονομασίας, παρόλο που κατά το πρόσφατο παρελθόν το διαχειρίστηκε η ΝΔ ως κυβέρνηση" σημειώνει το σχόλιο και καταλήγει:  "Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της γείτονος χώρας. Η ειρηνική συνύπαρξη των λαών, η ασφάλεια και η σταθερότητα στα Βαλκάνια αποτελεί το ισχυρότερο εχέγγυο για την εξασφάλιση των εθνικών συμφερόντων και εκφράζει το αίτημα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για ένα μέλλον πέρα από αδιέξοδους και ανώφελους απομονωτισμούς".

1 σχόλιο:

  1. Δεν προσπάθησα να μετρήσω τον κόσμο, γιατί ήταν αμέτρητος.

    Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι αυτό δεν ήταν απλά ένα Μεγάλο Συλλαλητήριο, δεν ήταν μόνο Δημοψήφισμα, ήταν μία ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΜΑΧΗ για τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως ήταν και η πρώτη ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΜΑΧΗ, το ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

    Για όποιον αμφιβάλλει, δεν έχει παρά να 'δεί τον πανικό των διαφόρων γυμνοσάλιαγκων εφιαλτών (κάποιοι "πρόεδροι", "υπουργοί", "βουλευτές", @ρχι-@πίσκ@ποι), οι οποίοι άλλαξαν -στα λόγια- θέση και το "παίζουν" πατριώτες, ψελλίζοντας διάφορα "ποιήματα" και γίνονται ακόμη ποιό γελοίοι απ' όσο τους ξέραμε. Κάποιοι άλλοι συριζαίοι "υπουργοί" και "ρεαλιστές" του κ@λου, δηλώνουν ότι μας γράφουν σε κάτι που δεν έχουν και ως δικαιολογία επικαλούνται δήλωση άλλου "μεγάλου εκκλησιαστικού παράγοντα", κατά σύμπτωση φέροντα βαθμό αξιωματικού του τουρκικού στρατού!!! Οι πήλιοι γούσηδες παραμιλούν και ο ένας "δίνει" τον άλλον.

    Όμως, δεν χρειάζονται εύκολοι ενθουσιασμοί. Νικήσαμε σε 2 μεγάλες μάχες, αλλά Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. Θα χρειασθούν και άλλες τέτοιες μάχες ή και πραγματικές μάχες για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την ΚΥΠΡΟ, την ΗΠΕΙΡΟ, την ΘΡΑΚΗ, το ΑΙΓΑΙΟ και τα ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. Ο καθένας από εμάς θα χρειασθεί να υπερασπισθεί το σπίτι του και το βιός του. Ο ΑΓΩΝΑΣ θα χρειασθεί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΘΥΣΙΕΣ, πραγματικές ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ και όχι μόνον εκδρομές.

    Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ από τα ΠΑΛΛΑΪΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και της ΑΘΗΝΑΣ ήταν η ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Όνειρο ΟΛΩΝ ΜΑΣ θα πρέπει να είναι η στιγμή που Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive