Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Συλλέγουν υπογραφές για να φύγει ο "Phylax" από το Π.Φάληρο! Του Θάνου Κόκκαλη


"Λέμε ναι στην τέχνη και τον πολιτισμό αλλά δεν μπορούμε να δεχόμαστε ως τέχνη τις ανησυχίες του καλλιτέχνη ο οποίος θεωρεί ότι είναι φύλακας- άγγελος της πόλης μας, ο διάβολος!!! Πολιούχος και Προστάτης της Πόλης μας είναι ο Άγιος Αλέξανδρος!!"...
Με αυτό το σύνθημα η δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται ο Δημήτρης Πιτούλης,ξεκίνησε την συλλογή υπογραφών για την απομάκρυνση του γλυπτού που έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις του Φαληρικού λαού. Η συλλογή υπογραφών γίνεται με το εξής παρακάτω έγγραφο,όσοι ενδιαφέρονται να συνυπογράψουν μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6936069980.

Αναρτήθηκε από 

2 σχόλια:

  1. Ο δήμαρχος έχει τεράστια ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι υπογραφες ρε φουφληδες εκει στην αθηνα; πατε νυχτα και γκρεμιστε το εκτρωμα βαλτε μολοτοφ ,ακου υπογραφες ,δεν ξερετε οτι αυτοι οι σαταναδες δεν χαμπαριαζουν με νομιμα μεσα; παρανομοι αυτοι παρανομοι και εσεις .ρουλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive