Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Μην μας πείτε, εμείς σας τα λέγαμε. ΥΠΟΥΡΓΟΣ Τσιρώνης:"Να γίνει νόμιμη ΚΑΙ η φαρμακευτική -λέμε τώρα- χρήση της ηρωίνης". Έρχεται ΚΑΙ η κόκα!! ΣΧΟΛΙΟ "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ": ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ; ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσιρώνης
"Πιστεύω ότι όλες οι ψυχοτρόπες ουσίες, ακόμα και η ηρωίνη, πρέπει να είναι νόμιμες, ανάλογα με την επικινδυνότητα τους και πάντα με αυστηρό έλεγχο -λέμε τώρα- της πολιτείας, (ΠΟΙΑΣ ΕΙΠΕΣ;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ. δλδ ΕΣΟΥ!!) όπως συμβαίνει με τη μορφίνη" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης...
μιλώντας στην εφημερίδα "Τα Νέα".  "Η ηρωίνη λοιπόν, θα έπρεπε κανονικά να δίνεται με φαρμακευτική αγωγή στα νοσοκομεία, ώστε να μην καταφεύγει ο κόσμος στους δρόμους και να σπάσει το παράνομο κύκλωμα. Αν αυτός ο οποίος την έχει ανάγκη, ως χρήστης, τη βρίσκει νομίμως, δεν θα την πουλάει έξω από τα σχολεία. Η τιμή της, άλλωστε, είναι πολύ χαμηλή - πρόκειται για ένα παλιό, αν και επικίνδυνο και τοξικό, φάρμακο, το οποίο προκαλεί εθισμό. Ξεκαθαρίζω βέβαια, ότι δεν μιλάω για νομιμοποίηση τύπου "μπορώ να τη βρω στο περίπτερο" αλλά για νομιμοποίηση με ιατρική συνταγή μόνο εντός νοσοκομείων" πρόσθεσε ο κ. Τσιρώνης. Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επεσήμανε παράλληλα ότι "ανάλογα με την ουσία, μπορούμε να μιλάμε για ιδιοπαραγωγή, για ειδική σφραγίδα, για κέντρα, όπως αυτά στη Σουηδία. Είναι όμως μια συζήτηση που δεν είναι της στιγμής".

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ
Αν και τα φάρμακα πλασάρονται ως «ακίνδυνα και αποτελεσματικά» από τους ψυχίατρους και τις φαρμακευτικές, βλέπουμε μια τρομακτική αύξηση σε αναφορές καταναλωτών για αρνητικές παρενέργειες.
Στα παιδιά, παρατηρούμε παχυσαρκία, καρδιακά νοσήματα και διαβήτη. Στις έγκυες γυναίκες, σχεδόν τριπλασιάζεται ο κίνδυνος σοβαρών προβλημάτων στον τοκετό. Και για τους ηλικιωμένους, δραστική μείωση του χρόνου ζωής.
Πιθανότατα το πιο σοβαρό απ’ όλα είναι ο σημαντικός κίνδυνος βίαιης συμπεριφοράς, που συμπεριλαμβάνει και την αυτοκτονία. Όσον αφορά τα αντικαταθλιπτικά, το ποσοστό αυτοκτονίας εκτοξεύεται από 11 για κάθε 100.000 ανθρώπους σε 718 – πάνω από 65 φορές περισσότερους.
Και υπάρχουν άφθονες αποδείξεις ότι και να τη γλιτώσεις από τις βραχυπρόθεσμες παρενέργειες των ψυχοτρόπων, δε θα τη γλιτώσεις από τις μακροπρόθεσμες.
Η πολύ μεγάλη πιθανότητα σημαντικών βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων παρενεργειών θα έπρεπε να κάνει όποιον σκέφτεται να πάρει ψυχοτρόπα φάρμακα να σταματήσει επί τόπου.
Αλλά τι γίνεται μ’ αυτούς που τα παίρνουν ήδη και που όσο σκληρά κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να τα σταματήσουν;

Δες ΕΔΩ το βίντεο: 

Τι κάνουν στ' αλήθεια τα ψυχοτρόπα

"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive