Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ενισχύσεις στέλνει η Πυροσβεστική για τη φωτιά στη Τζιά. Η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά στα σπίτια πάνω από τον οικισμό Βουρκάρι. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Ενισχύσεις για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στη Κέα εστάλησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα από την Αθήνα. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ένα πεζοπόρο τμήμα στάλθηκε με υπηρεσιακό πλοιάριο από τον Πειραιά προκειμένου να συμμετάσχει στο έργο της κατάσβεσης...
ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται οχήματα εάν χρειαστεί να μεταβούν το πρωί με το πρώτο πλοίο της γραμμής από το Λαύριο.
Πυρκαγιά στην Τζια
Η φωτιά είναι σε εξέλιξη πάνω από τον οικισμό Βουρκάρι και αντιμετωπίζεται αυτή τη στιγμή από ένα πυροσβεστικό όχημα με έναν πυροσβέστη και έναν εθελοντή συν τέσσερις υδροφόρες του Δήμου. 


Στο νησί δεν υπάρχει μόνιμα πλήρες κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.
Οι φλόγες καίνε χαμηλή βλάστηση κοντά σε κατοικημένες περιοχές, όμως μέχρι στιγμής δεν απειλούν άμεσα σπίτια.
«Η φωτιά ελέγχεται σε ένα βαθμό», δήλωσε λίγο πριν τις 23:00 ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Ευαγγέλου, προσθέτοντας ότι οι φλόγες για την ώρα δεν κινούνται προς σπίτια.
Σε σχετική ωστόσο ερώτηση για την απουσία πυροσβεστικών δυνάμεων στο νησί, ο κ. Ευαγγέλου απέφυγε να απαντήσει επισημαίνοντας ότι «αυτό είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα. Θα το συζητήσουμε αύριο».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive