Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Ταρακουνήθηκε πάλι το νησί. Ισχυρός μετασεισμός στην Κω – Τι λένε οι επιστήμονες



Ισχυρός μετασεισμός 5,1 Ρίχτερ έγινε στις 10:42 το πρωί σε θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κω και τα τουρκικά παράλια, σύμφωνα με την ηλεκτρονική καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου....
 Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Γεράσιμος Χουλιάρας πρόκειται για τον ισχυρό μετασεισμό που περίμεναν ως φυσιολογική εξέλιξη μετά τον σεισμό του Ιουλίου και προέρχεται από την ίδια επικεντρική περιοχή σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων.  Στο μεταξύ, σεισμική δόνηση, 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:46 το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Κω.   Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού ήταν περίπου 47 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά του νησιού, κοντά στα τουρκικά παράλια. Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στους κατοίκους του νησιού χωρίς να προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive