Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Νέες αλλαγές στην Παιδεία – Καταργούν έπαρση σημαίας ΚΑΙ εθνικό ύμνο. Έρχονται ιμάμηδες, χαλάκια προσευχής και ανάγνωση κορανίου;; ΠΟΥ μας πάνε οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;;

sxoleio-simaia
Νέο κύκλο αντιπαράθεσης φαίνεται πως δημιουργούν οι αλλαγές στην Παιδεία που προωθεί το υπουργείο Παιδείας. Μετά τις κληρώσεις για τους σημαιοφόρους και το τέλος στην αναγραφή της διαγωγής, σταματάει και η έπαρση της σημαίας όπως και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο του σύντροφου ΓαβρΟΓΛΟΥ...
τα σχολεία θα ακολουθούν πλέον το τελετουργικό που υπάρχει σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.
Σύμφωνα με το Π.Δ. Του σ. ΓαβρΟΓΛΟΥ ορίζεται στο άρθρο 3 παράγραφος 7 μόνο ότι «η σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως προβλέπεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες».
Πρακτικά οι μικροί μαθητές δεν θα λένε το πρωί τον εθνικό ύμνο, ούτε έπαρση της σημαίας θα γίνεται καθώς αυτή θα μένει μόνιμα αναρτημένη στον ιστό, όπως σε όλα τα δημόσια κτήρια.
Η σημαία θα κατεβαίνει μόνο με απόφαση των διδασκόντων, κοινώς εάν υπάρχει κάποια φθορά. Ως τώρα προβλεπόταν να μένει η σημαία αναρτημένη όπως στις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και επίσημη έπαρση της σημαίας με ωδή του εθνικού ύμνου κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, αλλά και στις εθνικές και τοπικές εορτές.

1 σχόλιο:

  1. Πούστηδες;
    Ἂπὸ ποῦ καὶ ὡς ποῦ;
    Καὶ καὶ ποῦ μᾶς πᾶνε;;
    Αὐτοὶ πουθενὰ.
    Ἐμεῖς ποῦ πηγαίνουμε τοὺς ἑαυτούς μας.
    Ὅπως ὀρθῶς ἐπισημαίνει ὁ Νίτσε "ἄν κάμεις τὸν ἑαυτόν σου σκουλῖκι μὴ διαμαρτύρεσαι ἄν οἱ ἄλλοι σὲ πατοῦν"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive