Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΔΥΟ νεες αυτοκτονίες - δολοφονίες σε Ρόδο - Βοιωτία

ΜΗΝ ΤΟΥΣ "ΧΑΡΙΖΕΙΣ" ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!
Ρόδος: 59χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της με καλώδιο της τηλεόρασης. Νεκρή βρέθηκε 59χρονη γυναίκα στις 6 το απόγευμα της Τρίτης στο διαμέρισμά της στην πόλη της Ρόδου.  Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» η 59χρονη που ζούσε μόνη της, έβαλε τέρμα στη ζωή της, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο της τηλεόρασης....  Παράλληλα όπως προκύπτει από τις ίδιες πηγές η φερόμενη ως αυτόχειρας, άφησε και σημείωμα στο οποίο φαίνεται πως εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.  Η 59χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.  Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας που συγκλονίζει τη Ρόδο, διενεργούν οι αστυνομικές αρχές.

Βοιωτία: Δεν άντεξε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Έβαλε τέλος στη ζωή του


 Δεν άντεξε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε 56χρονος στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας, βάζοντας με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του.  Το πρωί της Δευτέρας (7/8) τον 56χρονο βρήκε κρεμασμένο στην αποθήκη του σπιτιού του ο αδερφός του.  Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε oικονομικά προβλήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive