Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Στενός συνεργάτης Ν.Τραμπ: «Τα Σκόπια δεν είναι κράτος - Πρέπει να διαμελιστούν!» (βίντεο)

Στενός συνεργάτης Ν.Τραμπ: «Τα Σκόπια δεν είναι κράτος - Πρέπει να διαμελιστούν!» (βίντεο)
Τη στιγμή που ο πρόεδρος των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ,   προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να εντάξει τη χώρα του σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, ακόμη και με την προσωρινή ονομασία ΠΓΔΜ, το el.gr σας υπενθυμίζει μια δήλωση «βόμβα» βουλευτή και στενού συνεργάτη του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που δείχνει ξεκάθαρα ότι τα Σκόπια...
δεν βρίσκονται στο επίκεντρο της εξωτερικής πολιτικής της νέας αμερικανικής κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, ο Ρεπουμπλικανός, Ντάνα Ροραμπάχερ, σημαντικό στέλεχος των Ρεπουμπλικανών, μιλώντας στην αλβανική τηλεόραση, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας ηγεσία στις ΗΠΑ, τόνισε ότι τα Σκόπια δεν είναι κράτος, αλλά μια οντότητα που δημιουργήθηκε στα πλαίσια διάλυσης της πρώην Γιουγκοσλαβίας και ότι για να υπάρξει ειρήνη στα Βαλκάνια θα πρέπει να διαλυθεί   και να διαμοιραστεί  μεταξύ Βουλγαρίας, Κοσόβου και άλλων γειτονικών χωρών, υπονοώντας Σερβία και Ελλάδα.
Μάλιστα, τονίζει ότι όσο περνάει από το χέρι του, ο διαμελισμός των Σκοπίων πρέπει να θεωρείται δεδομένος.
Δείτε τα βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive