Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Εμπρησμό καταγγέλλουν για τις φωτιές σε Λέσβο, Λαγονήσι - Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για Πυροσβεστικής υπηρεσίας Μυτιλήνης Νικόλαο Μπαμπάκο οφείλεται σε εμπρησμό
Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση και ελαιώνες μεταξύ Γέρας και Πλωμαρίου....
 «Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τους εθελοντές, τον στρατό, καθώς και το προσωπικό του δήμου και της περιφέρειας, οι οποίοι, με υπερπροσπάθεια, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη αυτή πυρκαγιά. 

Να συγχαρώ, επίσης, την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την άμεση ανταπόκριση και τέλος τους πιλότους όλων των εναέριων μέσων, οι οποίοι για ακόμα μία φορά επέδειξαν ηρωισμό και αυτοθυσία» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός Σημειώνεται, ότι ο κ. Γαληνός, μαζί με αντιδημάρχους και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στα μέτωπα της πυρκαγιάς.
Αποτέλεσμα εικόνας για Πυροσβεστικής υπηρεσίας Μυτιλήνης Νικόλαο Μπαμπάκο οφείλεται σε εμπρησμό

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λέσβου, οι υπηρεσίες του θα παραμείνουν σε αυξημένη ετοιμότητα, ώστε να συνδράμουν σε τυχόν αναζωπυρώσεις.

Η φωτιά ξέσπασε χθες αργά το μεσημέρι κατακαίοντας δασική έκταση και ελαιοκαλλιέργειες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Πυροσβεστικής υπηρεσίας Μυτιλήνης Νικόλαο Μπαμπάκο οφείλεται σε εμπρησμό
Όπως καταγγέλλεται επίσημα από τον διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Μυτιλήνης Νικόλαο Μπαμπάκο οφείλεται σε εμπρησμό, αφού μέτωπα αναπτύσσονταν σε μεγάλη απόσταση το ένα από το άλλο. 



«Ήταν μια πολύ δύσκολη νύχτα. Κάποια στιγμή απειλήθηκαν σπίτια και άλλες εγκαταστάσεις, αλλά με ηρωισμό πυροσβέστες και εθελοντές τα κατάφεραν να περιορίσουν το μέγεθος της καμένης γης» λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ από το μέτωπο της φωτιάς ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Λέσβου Νίκος Καρασάββας.

Για «ηρωισμό που επέδειξαν όλη τη νύχτα τα πεζοπόρα τμήματα» και για «αποτελεσματικότητα των χειριστών των δασοπυροσβεστικών αεροπλάνων» μίλησε και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου 

Εμπρησμό καταγγέλλουν και στο Λαγονήσι
Τρεις πυροσβέστες τραυματίες, κατεστραμμένα οχήματα της Πυροσβεστικής και δύο καμένα σπίτια,άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά, που ξέσπασε χθες στην Ανάβυσσο και εξαπλώθηκε ταχύτατα λόγω των θυελλωδών ανέμων εντός του αστικού ιστού, στον οικισμό Φοινικιά στο Λαγονήσι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ κάνοντας λόγο για εμπρησμό.

Τρεις πυρκαγιές μέσα σε τρεις ημέρες, είναι πάρα πολλές, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο αντιδήμαρχος Σαρωνικού Σταμάτης Γκίνης κάνοντας λόγο για εμπρησμό.



 Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας των τριών πυροσβεστών που νοσηλεύονται με εγκαύματα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, και οι τρεις είναι καλύτερα στην υγεία τους και ίσως πάρουν εξιτήριο σήμερα.

Σημειώνεται ότι τους τραυματίες πυροσβέστες επισκέφθηκαν νωρίτερα στο 251 ΓΝΑ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Καπέλιος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive