Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΝΕΟΤΕΡΑ απο την Τραγωδία στην Πάτρα με έναν νεκρό - Κατέρρευσε στέγαστρο κτιρίου στο παλιό λιμάνι - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στην Πάτρα με έναν νεκρό - Κατέρρευσε στέγαστρο κτιρίου στο παλιό λιμάνι - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Τραγωδία στην Πάτρα με έναν νεκρό, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν κατέρρευσε στέγαστρο στο παλιό λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα πρόκειται μάλλον για λαθρομετανάστη που είχε βρει καταφύγιο στο χώρο....
 Αυτή την ώρα, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με εκπαιδευμένο σκύλο ερευνούν στα συντρίμμια του κτιρίου για άλλα άτομα που πιθανόν είναι χτυπημένα ή εγκλωβισμένα. 

Πηγή βίντεο: PatrasTV
Πηγή φωτό facebook - Γιάννης Μάκκας.
Πηγή φωτό: Dete.gr/Tempo24
Η τραγική ειρωνεία Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι σήμερα υπεγράφη μεταξύ του Ο.Λ.ΠΑ. και της εταιρείας που ανεδείχθη μειοδότρια στο διαγωνισμό που διεξήχθη, η σύμβαση για την κατεδάφιση του στεγάστρου επιφάνειας 2.700 τ.μ., που πριν από λίγη ώρα κατέρρευσε με αποτέλεσμα ένας άνδρας να βρει τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες κατεδάφισης θα πραγματοποιούνταν εντός του επόμενου τριμήνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive