Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΟΡΓΗ των εκεί Ελλήνων. Στείλαμε στην Αλβανία πυροσβεστικά αεροσκάφη να τους σώσουμε τη στιγμή που ο ανθέλληνας Ράμα κατεδαφίζει κτήρια της ελληνικής μειονότητας!

pzl-696x404
Μας γκρεμίζουν τα σπίτια στην Χιμάρα, εκκλησία στις Δρυμάδες, 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μας γκρεμίζουν τα σπίτια στην Χιμάρα, εκκλησία στις Δρυμάδες
και μεις  στέλνουμε πυροσβεστικά αεροσκάφη για την κατάσβεση των πυρκαγιών τους. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μας γκρεμίζουν τα σπίτια στην Χιμάρα, εκκλησία στις Δρυμάδες
Πραγματικά ανεξήγητη η ελληνική πολιτική απέναντι στην Αλβανία και τις ανθελληνικές θέσεις του Ε.Ράμα....  Δύο ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη από την Κέρκυρα θα αναλάβουν πυροσβεστικό έργο στην Αλβανία, η οποία μαστίζεται το τελευταίο 24ώρο από χωρίς προηγούμενο εστίες πυρκαγιών, αναφέρουν πηγές από το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών.  Η απόφαση αποστολής ελληνικών πυροσβεστικών σκαφών ελήφθη ύστερα από αίτημα της αλβανικής κυβέρνησης, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.  Από χθες μαίνονται στη χώρα 25 ισχυρές εστίες φωτιάς, με τις μεγαλύτερες και τις πιο καταστρεπτικές στην περιοχή ανάμεσα στη Χειμάρρα και τον Αυλώνα.  Είναι η πρώτη φορά που η Αλβανία αντιμετωπίζει τόσα πυκνά και ισχυρά μέτωπα πυρκαγιών.  Η Αλβανία δεν διαθέτει στόλο αεροπυρόσβεσης, ταυτόχρονα ούτε δυνατότητες πρόσβασης των οχημάτων σε δασώδεις περιοχές. Συνεπώς, η πυρόσβεση με πρωτόγονα μέσα και μόνο με ανθρώπινες δυνάμεις καταστούν αδύνατο το πυροσβεστικό τους έργο.  Στις καταστάσεις αυτές, η αλβανική πλευρά αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια σε τρίτες χώρες, ανακοινώνοντας προς το παρόν, την ετοιμότητα να συμβάλλει μόνο η Ελλάδα.  Η Ελλάδα και παλιότερα είχε στείλει στην Αλβανία πυροσβεστικά αεροσκάφη, αλλά στις περιπτώσεις αυτές η αποστολή τους αφορούσε την πυρόσβεση πυρκαγιών στις ελληνικές μειονοτικές περιοχές.  Λίγες ημέρες μόνο πριν, εκσκαφείς κατεδάφισαν οικήματα που ανήκουν στην ελληνική μειονότητα.  Οι εκσκαφείς καταστρέφουν κατά παράβαση του νόμου τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών που για την υποτιθέμενη ανάπλαση της περιοχής «βαφτίζονται» ως αυθαίρετα.  Οι ιδιοκτήτες κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να διασώσουν ότι προλάβουν καθώς η κυβέρνηση Ράμα τους έδωσε μόλις πέντε ημέρες διορία προτού ξεκινήσουν οι κατεδαφίσεις.  Σύμφωνα με τους Χιμαριώτες η απόφαση για την κατεδάφιση των κτηρίων δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει ωστόσο η αλβανική κυβέρνηση προχωρά στην κατεδάφιση των οικημάτων.

1 σχόλιο:

  1. ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΔΩ.
    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΚΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΘΕΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive