Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Για μια θέση στον ... ίσκιο. Ελληνικό δαιμόνιο: Δέντρο ρεζερβέ σε παραλία των Χανίων

Για μια θέση στον ίσκιο πάλευε μια παρέα Ελλήνων στην όμορφη παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά και κατάφερε να την κερδίσει κάνοντας «κατάληψη» σε ένα... δέντρο, στο οποίο έχει μεταφέρει όλο της το «νοικοκυριό», όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες!...

Καρέκλες, τραπέζια, σκαμπό βρίσκονται αλυσοδεμένα γύρω από το άτυχο δέντρο και φυλάσσονται με αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να μην τα αρπάξει κάποιος επιτήδειος, αλλά και ταυτόχρονα για να μην πιάσει άλλος το σημείο με τη σκιά στην παραλία!
Μάλιστα, η εν λόγω παρέα έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω την ιδέα της «κατάληψης», αφού πλέον η πραμάτεια της διαθέτει έναν καθρέφτη... ενσωματωμένο στο δέντρο (!), αλλά και μια κρεμάστρα καρφωμένη στον κορμό του, από την οποία κρέμεται και ένα... «υπερόπλο».
Κι αυτό δεν είναι άλλο από ένα... σκόρδο, που κρατάει ταυτόχρονα μακριά τόσο τα κουνούπια όσο και εκείνους που «φλερτάρουν» με τη σκιά που προσφέρει το δέντρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive