Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΙΤΕΑ. ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ 83 ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ

Τη λήστεψε το ζευγάρι τοξικομανών τους οποίους βοηθούσε και τάιζε. Με τον χειρότερο τρόπο ξεπλήρωσε τη φιλοξενία του από μια 83χρονη ένα ζευγάρι στην Κίρρα Ιτέας, που δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει αλύπητα την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία τους έδινε φαγητό και τους βοηθούσε, και να τη ληστέψει!...
 Η 83χρονη είχε γνωρίσει το ζευγάρι, το οποίο αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα εξαιτίας του εθισμού του στα ναρκωτικά, και είχε αποφασίσει να το βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δεν τους συγκίνησε, αφού στις 4.30 χθες τα ξημερώματα εισέβαλαν στο σπίτι της ανήμπορης γιαγιάς που τους φρόντιζε.  Μέσα στη νύχτα ακούστηκε ένας δυνατός κρότος, καθώς οι δύο δράστες, που φορούσαν κουκούλες, έσπασαν το παράθυρο του σπιτιού της 83χρονης και μπήκαν μέσα με σκοπό να της αρπάξουν όσα χρήματα είχε. Αν και η ηλικιωμένη τούς είπε ότι διέθετε μόλις 50 ευρώ, εκείνοι δεν δίστασαν να τη χτυπήσουν, να τη δέσουν στο κρεβάτι και να τη φιμώσουν για να μην καλέσει βοήθεια. Πήραν τα χρήματα που τους έδωσε και έφυγαν, αφήνοντας δεμένη την άτυχη γριούλα μέσα στο σπίτι. Ομως η γιαγιά κατάφερε να λύσει τα δεσμά της και να ειδοποιήσει έναν γείτονά της, ο οποίος έσπευσε να καλέσει την Αστυνομία.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η 83χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι αναγνώρισε το ζευγάρι τοξικομανών που βοηθούσε σε τακτά χρονικά διαστήματα, αν και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Μετά την κατάθεσή της οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ιτέας, ενώ λίγο αργότερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Αμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive