

ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΙ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Ναι μεν, το μελτέμι δρα ως φυσικό κλιματιστικό για τις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας Ελλάδας αλλά θα πρέπει όλοι μας να είμαστε απολύτως προσεκτικοί τις επόμενες 3 ημέρες διότι οι ενισχυμένοι άνεμοι θα επηρεάζουν και ηπειρωτικές περιοχές εκτός από τις θαλάσσιες.
ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ
Συνήθως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το μελτέμι εμφανίζεται κατά διαστήματα ενισχυμένο. Και όταν λέω μελτέμι, εννοώ τους βοριάδες στην περιοχή του Αιγαίου. Δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά, εκτιμάται ότι θα επηρεαστεί περισσότερο η Αττική από αυτή την ενίσχυση των ανέμων, παρά τα περισσότερα τμήματα του Αιγαίου. Σαφώς και θα πνέουν ενισχυμένοι άνεμοι στο κεντρικό ειδικά Αιγαίο αλλά στο επίκεντρο θα βρεθούν η Αττική και η Εύβοια αλλά και όλες οι περιοχές οι οποίες βρίσκονται στο εσωτερικό της πράσινης καμπύλης (Βλ. Χάρτης 1). Επίσης στις περιοχές της νότιας Κρήτης, οι καταβάτες βοριάδες θα πνέουν πολύ ισχυροί, έως και 9 μποφόρ τοπικά.
Έκκληση από την πλευρά μας κάνουμε σε όλους τους Δήμους που γειτνιάζουν με τα βουνά της Αττικής να απαγορεύσουν τη διέλευση σε οχ'ήματα, αλλά και πεζούς! Πρέπει να προστατέψουμε την πηγή ζωής μας, τα βουνά μας. Να επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε εποχούμενα του στρατού και φαντάρους για περιπολίες.
Τ' ακούς Καμμένε, ήρθε η ώρα σου, να προστατέψεις τα βουνά της Αττικής. Τα σκάτωσες που τα σκάτωσες με τα Κύθηρα, κοίτα μην γίνει το παραμικρό στην Αττική! Αν θέλεις να λέει ο κόσμος κάτι καλό για σένα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.