rottating banner

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός Orban δήλωσε: Ο Σόρος και η ΕΕ αγωνίζονται για «μικτή, μουσουλμανική Ευρώπη»


Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν επίπληξε τον George Soros και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς ο πόλεμος των λέξεων με τον ουγγρο-Εβραίο δισεκατομμυριούχο συνεχίζει να κλιμακώνεται. Κατά τη διάρκεια κρατικής επίσκεψης στη Ρουμανία, ο Orban κατηγόρησε τον Σόρος...
ότι χρησιμοποίησε την ΕΕ για να δημιουργήσει μια «νέα, μικτή, μουσουλμανική Ευρώπη», σύμφωνα με το AP. Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο Σόρος είναι πλέον ισχυρότερος στις Βρυξέλλες από ό, τι στην Ουάσιγκτον και υποστήριξε ότι τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα πρέπει να αγωνιστούν για να περιορίσουν την επιρροή του, ανέφερε η ουγγρική εφημερίδα Magyar Nemzet..
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να ανακτήσει την ανεξαρτησία της από την αυτοκρατορία του Σόρος πριν τελειώσει ο δισεκατομμυριούχος το πρόγραμμά του για την καταστροφή της ηπείρου», δήλωσε ο Ορμπάν σε ομιλία του στο 28ο συνέδριο Summer University Bálványos στη νότια Ρουμανία.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η μεταρρύθμιση της Ευρώπης μπορεί να ξεκινήσει μόνο με τη διακοπή της παράνομης μετανάστευσης στην ΕΕ και ότι οι προσπάθειες των παραμεθόριων δυνάμεων της Ουγγαρίας θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας ο Ορμπάν υποσχέθηκε επίσης ότι η Ουγγαρία θα υποστηρίξει την Πολωνία σε μια σειρά με την ΕΕ σχετικά με τα αμφιλεγόμενα σχέδια δικαστικής μεταρρύθμισης.

1 σχόλιο:

 1. Πότε θα γίνει κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα; ΕΥΓΕ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

  Καίριο χτύπημα της Ουγγρικής κυβέρνησης κατά του Σόρος και των αλληλέγγυων ΜΚΟ

  http://www.crete-news.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-%E2%80%9C%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%85%CF%89%CE%BD%E2%80%9D-%CE%BC%CE%BA%CE%BF

  ''Δείχνοντας η κυβέρνηση της Ουγγαρίας ότι όντως νοιάζεται πραγματικά για την αποστολή της, που είναι η προστασία της Πατρίδας και του Λαού από κάθε κίνδυνο που την απειλεί, ψήφισε στο Κοινοβούλιο την Τρίτη νόμο για τον έλεγχο των ξένων μη κυβερνητικών οργανώσεων, κίνηση που θεωρείται ότι στρέφεται κυρίως εναντίον των οργανώσεων που χρηματοδοτεί ο κοσμοπολίτης Τζορτζ Σόρος.

  «Έχει ζωτική σημασία για το δημόσιο συμφέρον να βλέπουν ξεκάθαρα η κοινωνία και οι πολίτες ποια συμφέροντα εκπροσωπούν αυτές οι οργανώσεις», ανέφερε η αιτιολογική έκθεση του νόμου. «Ξένες ομάδες συμφερόντων προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τις οργανώσεις πολιτών».Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Όρμπαν καταφέρεται συχνά εναντίον του Σόρος, τον οποίο χαρακτηρίζει επικεφαλής οργάνωσης «τύπου μαφίας» με έμμισθους ακτιβιστές που απειλούν την εθνική κυριαρχία. Η «ανοιχτή κοινωνία» που οραματίζεται και προωθεί ο Σόρος έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με την πεποίθηση του Ουγγρικού Λαού τόσο για την διατήρηση όσο και την ισχυροποίηση του Έθνους - Κράτους.''

  Το Ακατανόμαστο ΄Εγκλημα του Βίκτωρ Ορμπάν

  http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/07/blog-post_537.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive