rottating banner

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Mε αργυρώνητη πόρνη "δικαιοσύνη"... Ελλαδάρα, το καλύτερο μέρος στον κόσμο, για λαμόγια που θέλουν να πλουτίσουν εύκολα!

Με δικηγόρο το νεοφασίστα Μάκη Βορίδη, η δικαιοσύνη κάνει θαύματα!
Ελλαδάρα!
Το καλύτερο μέρος στον κόσμο, για λαμόγια που θέλουν να πλουτίσουν εύκολα! Την Θυμάστε τη Μαρία Σκλαβάκη, που είχε φυλακιστεί μαζί με τους Μηλιώνη - Φλώρο για το σκάνδαλο της εταιρείας Energa-Hellas; (υπεξαίρεση πολλών εκατομμυρίων ευρώ από πολίτες για υποτιθέμενη πληρωμή του... χαρατσιού της ΔΕΗ). Στους λογαριασμούς της κυπριακής της offshore κατατέθηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2012, 2,8 και 1,9 εκατ. ευρώ αντίστοιχα. Στη συνέχεια, όπως προέκυψε από την εισαγγελική έρευνα, τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε λογαριασμούς του συζύγου της....
Ο τελευταίος φυγοδικεί στο εξωτερικό (σίγουρα όχι στη Βαρκελώνη )
Αυτή είχε καταφέρει να δραπετεύσει σε μια έξοδό της από τις φυλακές κόβοντας το ηλεκτρονικό της «βραχιολάκι» και πετώντας το σε κάδο απορριμμάτων.
Η 43χρονη κατηγορούμενη για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power δεν είχε κανένα λόγο να ρισκάρει τη φυλακή καθώς ήδη ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας εκ των δύο βασικών κατηγορουμένων είναι ελεύθερος.
Με δικηγόρο το Μάκη Βορίδη γίνονται θαύματα.
Αφέθηκε και αυτή ελεύθερη (!) την Δευτέρα από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, προφανώς ως μη ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων — και για να μην αναγκαστεί να ξαναδραπετεύσει, βρε αδερφέ...
Να κάνει και μία βόλτα μέχρι την Μύκονο που διασκεδάζουν τ'άλλα ελεύθερα παιδιά που μάσησαν καμμιά 250αριά εκατομμυριάκια από το κοσμάκη .
"Μικρή" λεπτομέρεια: Είναι το ίδιο ακριβώς Εφετείο που απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας.
Έλληνα βλάκα φορολογούμενε, δούλευε γιατί αυτοί που ψηφίζεις και οι κολλητοί τους, έχουν γεννηθεί για μεγάλη ζωή!
Α! Και βγάλε το σκασμό, γιατί αν λάχει σε βαφτίζουμε και «τρομοκράτη»!   

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κυριαζή μπορείς να μας εξηγήσεις πως βρέθηκε το DNA της φουκαριάρας ηλιάνας σε γεμιστήρα των πυρίνων της φωτιάς;Μάλλον σοβαρά δεν μπορείς . Όσον αφορά τον Βορίδη, όχι και φασίστα τον Μάκη. Απλά καπητα ληστής είναι ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τὰ ἴδια ἀκριβῶς μυαλὰ κουβαλάει καὶ ὁ "ἑλληνας βλάκας" ὅ ὁποῖος ἁπλῶς περιμένει τὴν εὐκαιρίαν νὰ πράξῃ καὶ αὐτὸς τὰ ἴδια.
    Κραυγαλέον παράδειγμα ὁ πάλαι συναγωνιστής μου Μάκης. Χρόνια ὁλόκληρα εἰς τὸ Ἐθνικιστικὸν κίνημα, ἀρχηγὸς τοῦ Ἑλληνικοῦ Μετώπου μέχρι προσωρήσεως εἰς τὸν Λαϊκὸν Ὀρθόδοξον Συναγερμὸν ἀπὸ ὅπου ἔφυγε νύκτωρ, εὐκαιρίας δοθείσης, δι'ἄλλας πολιτείας προδίδων ὅλους ἐμᾶς τοὺς συναγωνιστάς του καὶ τὸν πρόεδρόν του κ. Καρατζαφέρην ὅστις τοῦ εἶχε ἀνοίξει τὰς ἀγκάλας του. Λῦκος φέρων τὴν μορφὴν προβάτου ὁ Μάκης!
    Τὸ κακὸν εἶναι ὅτι Βορίδηδες εἶναι ἡ συντριπτικὴ πλειονοψηφία τῶν κατοίκων τῆς Ἑλλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive