Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Eμείς πότε θα ξυπνήσουμε; «Ράπισμα» Πολωνίας σε Ε.Ε.: «Δεν ευθυνόμαστε εμείς για τους πρόσφυγες και δε θα λύσουμε εμείς το πρόβλημα»

jaroslaw_kaczynski_pap_550
«Η Πολωνία έχει το ηθικό καθήκον να μην δεχτεί κανένα πρόσφυγα καθώς δεν ευθύνεται για τις συνθήκες εκείνες που επικρατούν στις χώρες τους». Αυτό δήλωσε το Σάββατο η κυρίαρχη πολιτική μορφή στην Πολωνία ο Jaroslaw Kaczynski...
κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος PIS στην οποία και προεδρεύει.
«Δεν προκαλέσαμε κανένα κακό στα κράτη από όπου έρχονται αυτοί οι πρόσφυγες. Δεν τους χρησιμοποιήσαμε ως εργατική δύναμη. Δεν τους καλέσαμε» είπε ο Kaczynski για να συμπληρώσει καταχειροκροτούμενος: «Έχουμε κάθε λόγο να πούμε όχι στην είσοδό τους στη χώρα μας».
Υπενθυμίζεται πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μελετά τους τρόπους που μπορεί να εφαρμόσει «τιμωρώντας» τόσο την Πολωνία όσο και την Τσεχία και την Ουγγαρία για το αυτονόητο δικαίωμά τους να πουν «όχι» στην είσοδο αλλοδαπών στις επικράτειές τους.
«Η Πολωνία δεν έχει κανένα λόγο για να χαμηλώσει το επίπεδο ζωής ως μέρος μιας κακώς εννοημένης αλληλεγγύης» τόνισε ακόμη ο Kaczynski.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive