Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Νέλλη Μαυρίδου Πολιτεύτρια της Ν.Δ. κολάζει τη Μύκονο! Γατάκι μπροστά της η Ευγενία.ΦΩΤΟ

Στο νησί των ανέμων παραθερίζει η σέξι αρχιτέκτονας και πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Νέλλη Μαυρίδου, τραβώντας όλα τα βλέμματα με τα μικροσκοπικά μαγιό αλλά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η εντυπωσιακή καλλονή...

και πρώην σύντροφος του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια (ΦΩΤΟ)
Αποτέλεσμα εικόνας για Νέλλη Μαυρίδου
απολαμβάνει τις ομορφιές της Μυκόνου συντροφιά με το αγαπημένο της σκυλάκι, τη Λέιλα, την οποία δεν αποχωρίζεται στιγμή.
Αποτέλεσμα εικόνας για Νέλλη Μαυρίδου
 Αυτό, άλλωστε, μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που διαρκώς ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Προτού αναστατώσει τη Μύκονο, η Νέλλη Μαυρίδου βρέθηκε -φυσικά μαζί με τη σκυλίτσα της- στην Τήνο, όπου συνάντησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Ευδιάθετος και χαλαρός, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού συνομίλησε με τη «γαλάζια» Νέλλη για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, στο τέλος έβγαλε και μια... selfie αγκαλιά με τη μαλλιαρή Λέιλα.
Η Νέλλη Μαυρίδου, που βομβαρδίζει συχνά πυκνά τα social media με φωτογραφίες της από τις διακοπές της, άρχισε να ασχολείται με την πολιτική το 2010, όταν εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη στο Παλαιό Φάληρο. Τον Ιανουάριο του 2015, η «γαλάζια» αρχιτέκτονας βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στη Β' Περιφέρεια Αθηνών.
Πάντως, στην ιστορία έχει μείνει η τηλεοπτική κόντρα της σέξι Νέλλης με τον πρώην σύντροφό της και ποινικολόγο Αλέξη Κούγια το 2015, όταν στην εκπομπή «Η Δίκη στον Σκάι» δεν δίστασε να τον αποκαλέσει «εθνικό κωλοτούμπα».
Αποτέλεσμα εικόνας για Νέλλη ΜαυρίδουΟι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη με θέμα τη διαιτησία και τα πνεύματα οξύνθηκαν τόσο πολύ, που ο Αλέξης Κούγιας την αποκάλεσε... πληγωμένη γυναίκα. Η Νέλλη Μαυρίδου δεν έμεινε με... σταυρωμένα χέρια και απάντησε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας, κύριε Θωμαΐδη, και καλό βράδυ σε όλους στο πάνελ και καληνύχτα στον κύριο Κούγια, που πιστεύω ότι δικαιούται επάξια τον τίτλο του εθνικού κωλοτούμπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive