Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !! Μουζάλας: Σταματάμε τα συσσίτια και θα δίνουμε μετρητά στους λαθρομετανάστες & διαμερίσματα

Αποτέλεσμα εικόνας για μετρητά στους λαθρομετανάστεςΠαραδέχτηκε ότι δεν είναι καλά τα πράγματα στα νησιά, ενώ αποκάλυψε ότι η ΕΕ σκέφτεται να αφαιρέσει πόρους από την Ελλάδα στο προσφυγικό. Την ανησυχία μήπως η Ευρωπαϊκή Ένωση «προβεί σε άστοχες ενέργειες» και...
αφαιρέσει κονδύλια και προσωπικό από την Ελλάδα προκειμένου να υποστηρίξει την Ιταλία στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης εκφράζει, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης ΜουζάλαςΜια τέτοια ενέργεια θα ήταν «εγκληματικό λάθος» και υπάρχει ο κίνδυνος «να καταστρέψουμε ό,τι καλό κάναμε στο δρόμο του Αιγαίου χωρίς να κλείσουμε το δρόμο της Λιβύης», λέει ο κ. Μουζάλας και διευκρινίζει ότι, μπορεί η κατάσταση στην Ελλάδα να καλυτερεύει στη διαχείριση του προσφυγικού, αλλά «αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε σε μια κανονικότητα».
Ο υπουργός παραδέχεται ότι τα πράγματα στα νησιά δεν είναι καλά ενώ σημειώνει ότι «χωρίς τις ΜΚΟ και κυρίως χωρίς τις θεσμικές οργανώσεις, δηλαδή την Ύπατη Αρμοστεία και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, δεν θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα».

Αναφορικά με το νέο σχεδιασμό του υπουργείου για τους μετανάστες είπε ότι «σταματάμε το συσσίτιο και δίνουμε στους ανθρώπους μετρητά και το δεύτερο ότι περνάμε από τα καμπ στα διαμερίσματα».

Στην εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μιλάει για τα υπό κατάρτιση προγράμματα ένταξης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία, με καταγραφή των δεξιοτήτων τους, εκπαίδευση και έμφαση στην εργασία σε συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς της χώρας.

Επίσης, περιγράφει τη μετάβαση της υγειονομικής περίθαλψης προσφύγων και μεταναστών στα νησιά από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στο κράτος και ανακοινώνει επίσημα τη μεταφορά των υπηρεσιών του υπουργείου στο κτίριο Κεράνη και τη δημιουργία συμβουλίου που θα χαράσσει στρατηγικές με τη συμμετοχή εκπροσώπων άλλων υπουργείων.

Επιπλέον, κάνει λόγο για αύξηση του αριθμού των οικογενειακών επανενώσεων στη Γερμανία, ζητάει τη διεύρυνση του προγράμματος μετεγκατάστασης για τους Αφγανούς και όλα τα ασυνόδευτα παιδιά, ενώ διαψεύδει τις καταγγελίες ΜΚΟ για πίεση από την πλευρά της Ευρώπης ώστε να περιοριστούν τα κριτήρια ευαλωτότητας για τους αιτούντες άσυλο.

Τέλος, δηλώνει την αντίθεσή του στις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων, ενώ αναφερόμενος στη Μόρια τονίζει «είναι σαφές ότι είμαστε αντίθετοι στην αστυνομική βία χωρίς λόγο», ωστόσο αναρωτιέται αν τα συγκεκριμένα επεισόδια θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν χωρίς καταστολή. «Χρειάζεται και η καταστολή με απόλυτα νόμιμο τρόπο και χωρίς καταχρήσεις», λέει χαρακτηριστικά.

4 σχόλια:

  1. ξερετε ποιος ειναι ο λογος που δεν αντιδρουμε ως κρατος και πολιτεια;
    απαντηση:οι μεγαλυτεροι λαθροδιακινητες ειναι ο ιδιος ο λαθροσυριζα,για να καταλαβετε-οχι οτι δεν το γνωριζαμε-ποια αρρωστα ανθελληνικα εθνομηδενιστικα κτηνη αποτελουν τον λαθροσυριζα και σημερα κυβερνουν την πατριδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στις πρεσβείες τους να βγάλουν χαρτιά και στο καλό,θα ξεβολέψουμε τους πασάδες με τις επιδοτήσεις ενοικίου και τις κάρτες σίτισης,δεν γινόμαστε χώρα υποδοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Η ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΟΡΘΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΠΑΝΤΟΥ..

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ ΕΣ-ΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΙΣΘΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ…

    ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ??

    ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ??

    ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…!!!
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/20476230_491356361208046_3724680533695042000_n.jpg?oh=a37db8f334c6233ca3ee25b190c1cb52&oe=59FD14EE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive