Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΛΕΣΒΟΣ. Αστυνομική σκούπα και προφυλακίσεις δεκάδων λαθροπροσφύγων στη Μόρια. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για προσφύγων στη Μόρια
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο κράτησης και ταυτοποίησης λαθρομεταναστών στη Μόρια, με στόχο τον εντοπισμό και σύλληψη... όλων των ατόμων που έχουν απορριπτικές και τις δευτεροβάθμιες αποφάσεις για το άσυλο. Σε 53 προσαγωγές προσφύγων και μεταναστών προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.Με 53 προσαγωγές ολοκληρώθηκε το πρωί ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Μόρια, με στόχο τον εντοπισμό και σύλληψη όλων των ατόμων που έχουν απορριπτικές και τις δευτεροβάθμιες αποφάσεις για το άσυλο.
Η επιχείρηση αυτή σχεδιαζόταν περίπου ένα μήνα. Εξαιτίας αυτού μεγάλη δύναμη της αστυνομίας μεταφέρθηκε στο νησί από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μερές και συμμετείχε στην επιχείρηση. Οι πρόσφυγες και μετανάστες που προσήχθησαν, στο σύνολό τους δεν είχαν χαρτιά και οδηγήθηκαν για ταυτοποίηση στοιχείων στην αστυνομική διεύθυνση Λέσβου. 
Παράλληλα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 31 λαθροπρόσφυγες και λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στα επεισόδια που ξέσπασαν στη Μόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive