rottating banner

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ! Τι συμβαίνει – Όλο το παρασκήνιο

pavlopoulos
Εκατοντάδες μηνυτήριες αναφορές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας φτάνουν στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα έχουν καταθέσει περίπου 900 μηνυτήριες αναφορές στις εισαγγελικές αρχές της χώρας, σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου....
Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας είναι καταζητούμενος, οπαδοί του ακολουθούν πιστά την προτροπή του να υποβάλουν μηνύσεις κατά πολιτικών και κυβερνώντων. Σύμφωνα πάντα με το protagon.gr, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υπό τον Ηλία Ζαγοραίο, υποδέχεται -από την επαρχία- κατά εκατοντάδες τις μηνύσεις φίλων του Σώρρα, αφετηρία των οποίων είναι κατά κύριο λόγο ο θυμός τους έναντι του νόμου που θέσπισε την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, τον νόμο 4389/2016. Γιατί θεωρούν ότι πίσω από αυτό τον νόμο, έχει εξυφανθεί συνωμοσία, με τη συμμετοχή των ξένων φυσικά, για να πτωχεύσει η χώρα και να καταλυθεί η δημοκρατία. Ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να συλληφθεί πάραυτα και να καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία, λένε. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις» καταζητείται και παραμένει άφαντος, μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας σε κάθειρξη οκτώ ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα, για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Επίσης, έχει καταδικαστεί και σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για πέντε χρόνια. Aκόμα πρόσφατα ο Άρειος πάγος έκρινε ότι ο Σώρρας  - αντίθετα με τα όσα ο ίδιος διατεινόταν –  δεν είναι διαχειριστής του αμύθητου ποσού των 600 δισ. δολαρίων, όπως υποστήριζε προηγούμενη απόφαση της δικαιοσύνης.

1 σχόλιο:

 1. Viky Charalambous

  ΚΥΡΙΟΙ,

  ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

  ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΡΗΜΗΝ ΧΩΡΙΣ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΦΕΣΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΠΛΕΥΡΑ, ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ..

  ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΨAΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ
  ΟΥΣΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ;

  ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..

  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΤΑΝ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ 2008, ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΛΙΜΠΙΚ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΜΠΕΡΝΑΡ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ CREDIT LYONNAIS, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ADIDAS, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ, ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 405 ΕΚ ΕΥΡΩ (ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ...) ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;;;;

  ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΑ.
  ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΡΑΓΕ;

  ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ;;;

  'Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ;;

  ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΛΟΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η' ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 'Η/ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ 'Η/ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΑΝ 'Η/ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΙΩΠΗΡΩΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

  ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ
  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ, ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive