Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Τι κόσμος, Θεέ μου!

◗◗ Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους γονείς «τέρατα» στην Πάτρα! Εκαιγαν το εξίμισι μηνών μωράκι τους με πυρακτωμένο σίδερο ◗◗ Ακόμα και η ιατροδικαστής λύγισε από την τραγική εικόνα του αθώου πλάσματος. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ..

Ανατριχίλα προκαλούν οι φρικιαστικές αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως σχετικά με τη συγκλονιστική υπόθεση κακοποίησης βρέφους από τους γονείς του στην Πάτρα! 

Το μόλις εξήμισι μηνών κοριτσάκι από τη στιγμή που αντίκρισε το φως της μέρας βίωσε βάρβαρα βασανιστήρια από τους ίδιους τους γονείς του, σε τέτοιο βαθμό που έχει υποστεί παραμόρφωση. Εγκαύματα που προκλήθηκαν όχι από τσιγάρα αλλά από πυρακτωμένο σίδερο, μώλωπες -τωρινοί και παλιοί-, ακόμα και κατάγματα στο κορμάκι του μωρού μαρτυρούν την αγριότητα με την οποία κακοποιήθηκε. Βασανιστήρια που δεν θα μπορούσε να κάνει το χέρι ενός δίχρονου παιδιού, όπως θέλουν οι γονείς του βρέφους να υποστηρίζουν, αλλά το χέρι ενός ενηλίκου.

Μπροστά στην τραγική εικόνα του μωρού λύγισε ακόμα και η έμπειρη ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα που το εξέτασε και η οποία, συγκλονισμένη, μίλησε στην «Espresso»: «Η εικόνα του βρέφους είναι ανατριχιαστική. Εχει τρία κατάγματα στα ποδαράκια του, εκχυμώσεις παλιές και νέες σε όλο το σώμα και δύο εγκαύματα στο πρόσωπο και στο ένα πόδι. Επίσης, ενώ γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου, μοιάζει για μόλις τριών μηνών. Είναι ένα μωρό με κακή θρέψη, δηλαδή φαίνεται πολύ μικρότερο από την ηλικία του, με πολύ μικρή επιφάνεια σώματος και στο μικρό αυτό σωματάκι και πρόσωπο υπάρχουν κακώσεις παντού. Μιλάμε για ένα μικρό, αθώο πλασματάκι, που η εικόνα του σοκάρει».
Αγριότητα
Η ιατροδικαστής ανέφερε πως πρόκειται για ένα βαρύ περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αφού τα σημάδια από την κακοποίηση μαρτυρούν την αγριότητα με την οποία βασανίστηκε: «Βασανιστήρια που δεν θα μπορούσε να κάνει ένα δίχρονο παιδί (σ.σ.: το αδερφάκι του μωρού), όπως οι γονείς του βρέφους υποστηρίζουν. Ενα παιδάκι 2 ετών δεν μπορεί να γίνει ο βασανιστής ενός βρέφους κι εξάλλου οι γονείς είναι εκεί για να αποτρέψουν το κακό. Ομως, με τόσες πολλές κακώσεις που έχει το μωρό δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ένα παιδάκι τις προκαλεί. Ευτυχώς που το μωράκι είναι ζωντανό» είπε η κυρία Τζιόλα.


Στο μεταξύ, οι γιατροί του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων, όπου νοσηλεύεται το άτυχο κοριτσάκι, θεωρούν πως θα πρέπει να εξεταστεί λεπτομερώς και το δίχρονο αδερφάκι του, στο οποίο η 27χρονη μητέρα και ο 19χρονος πατέρας έριξαν το φταίξιμο για τα εγκαύματα και τους μώλωπες που είχε το μωρό.
Οπως λένε, η βία μέσα σε ένα σπίτι δεν απομονώνεται μόνο σε ένα μέλος της οικογένειας, κάτι που ενισχύει το γεγονός ότι τα άλλα τρία παιδιά της 27χρονης -τα έκανε με άλλον άντρα- βρίσκονται ασφαλή σε ίδρυμα, καθώς της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια.
Οι γονείς, οι οποίοι κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία, πήραν χθες νέα προθεσμία και θα απολογηθούν σήμερα το πρωί στις 10.00 στον ανακριτή Πατρών.

1 σχόλιο:

  1. Κόσμος τεράτων!!!
    Τὸ γεγονὸς ἔφερε εἰς τὸν νοῦν μου τὴν Σπυριδοῦλα τῶν παιδικῶν μου χρόνων, τὸ κοριτσάκι τὸ ὁποῖον οἱ γονεῖς της, τὸ ζεῦγος Βεϊζαδέ, τὸ ἔκαιγαν μὲ σίδερο, κυριολεκτικῶς τὸ "ἐσιδέρωναν"! Ἡ ἰστορία αὐτὴ ἡ ὁπία συνετάραξε τὸ Πανελλήνιον τότε ἐπαναλαμβάνεται σήμερον. Καὶ εἶναι ἡ μόνη ἄραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive