Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Αν είναι ποτέ δυνατόν!! Για μία σέλφι σκότωσαν τον τουρίστα στη Ζάκυνθο. Σοκαριστική αποκάλυψη για την δολοφονία του Αμερικανού

Για μία σέλφι σκότωσαν τον τουρίστα στη Ζάκυνθο
Ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του 23χρονου Αμερικανού (ΦΩΤΟ) τουρίστα στη Ζάκυνθο, συγκλονίζει, ενώ η είδηση κάνει, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή, τον γύρο του κόσμου. 
Τελικά ο Bakari Jaward Henderson έχασε τη ζωή του για μία .... σέλφι....

Ο 23χρονος από το Τέξας, έφτασε πριν λίγες ημέρες στο νησί του Ιονίου για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την παρέα του. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν, λένε ότι για τον Henderson οι διακοπές στην χώρα μας ήταν όνειρο ζωής. Ένα όνειρο που έμελλε να εξελιχθεί στον χειρότερο εφιάλτη για τους οικείους του αλλά και για τον ίδιο που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τουλάχιστον δύο άτομα σε ένα μπαρ στην περιοχή του Λαγανά.
Για τη δολοφονία του συνελήφθησαν ένας 32χρονος Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο, ένας 34χρονος Έλληνας και κατά τη διάρκεια της νύχτας άλλα έξι άτομα σερβικής καταγωγής. Η επιχείρηση της αστυνομίας στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι έξι Σέρβοι κράτησε λίγα λεπτά καθώς οι κατηγορούμενοι δεν προέβαλαν αντίσταση.
Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς μέσα από τα βίντεο που υπάρχουν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων, από το σημείο που έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 23χρονο Αμερικανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive