Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. Τραγωδία στην Κύμη: Τρεις νέοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό.ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

troxaio4
Τραγικό τροχαίο με θύματα νέους ανθρώπους σημειώθηκε στην Κύμη με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες...

από το eviakosmos ένα αυτοκίνητο που κινούταν στον επαρχιακό δρόμο, μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, κοντά στην Κύμη, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γκρεμό στην άκρη της θάλασσας.
Στο αυτοκίνητο, ένα Jeep Wrangler ανοιχτό, επέβαινε μια παρέα, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 25 – 37 ετών περίπου, όλοι κάτοικοι Κύμης.


Φωτογραφίες: tvstar.gr
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα, χτύπησε βράχο και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας.Η κοπέλα η οποία ήταν και αρραβωνιαστικιά του οδηγού, είχε εκτιναχθεί και βρέθηκε νεκρή μακριά από το αυτοκίνητο, ενώ σκοτώθηκαν και οι δυο από τους πίσω επιβάτες.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης με 3 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες.Οι πληροφορίες λένε ότι η 5μελης παρέα είχε πάει Χαλκίδα και επέστρεφε από διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive