Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ «βουτιά» και προσγείωση αυτοκινήτου σε σπίτι στα Χανιά. Ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς εκείνη την ώρα στην αυλή του σπιτιού - Δείτε τις φωτογραφίες

Απίστευτη «βουτιά» και προσγείωση αυτοκινήτου σε σπίτι στα Χανιά
«Απογείωση» στον αέρα και «προσγείωση» σε σπίτι έκανε ένα ΙΧ αυτοκίνητο τα ξημερώματα στην Αλμυρίδα Αποκορώνου Χανίων. Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες όταν ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, Ρουμανικής υπηκοότητας...
την ώρα που βρισκόταν στη γέφυρα της Αλμυρίδας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο εξετράπη, έσπασε τα προστατευτικά κάγκελα και έκανε βουτιά από τη γέφυρα.
Το ΙΧ αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» και κατέληξε στην πέργκολα κατοικίας που βρίσκεται κοντά στη γέφυρα, διαλύοντάς την.
Ευτυχώς, ήταν ξημερώματα και δεν υπήρχαν στην αυλή του σπιτιού οι κάτοικοί του.
sadap2sadap3sadap4sadap5sadap1
Περισσότερα νέα για την Κρήτη στο flashnews.gr

1 σχόλιο:

  1. ...Ρουμανικής υπηκοότητας την ώρα που βρισκόταν στη γέφυρα της Αλμυρίδας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο εξετράπη, ...Το ΙΧ αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» και κατέληξε στην πέργκολα κατοικίας που βρίσκεται κοντά στη γέφυρα, διαλύοντάς την.(=ουσιαστικα προκειται για δολοφονους που κυκλοφορουν στους ελληνικους δρομους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive