Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΤΩΡΑ. Σοβαρά επεισόδια απο Αλβανούς στις φυλακές Τρικάλων. Οι κρατούμενοι έχουν ανάψει φωτιές σε πτέρυγα

Σοβαρά επεισόδια στις φυλακές Τρικάλων
Σοβαρά εκτυλίσσονται στις φυλακές Τρικάλων το τελευταίο 48ωρο με στάση βαρυποινιτών οι οποίοι έχουν ανάψει φωτιές στην Α1 πτέρυγα όπου κρατούνται. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η ένταση ξεκίνησε από το απόγευμα της Παρασκευής όταν και Αλβανοί βαρυποινίτες...
πληροφορήθηκαν πως μετακινείται συγκρατούμενος τους για άλλη φυλακή. Η ένταση κλιμακώνεται τις τελευταίες ώρες και ειδικά το βράδυ του Σαββάτου οπότε και οι κρατούμενοι έχουν ανάψει φωτιές στην πτέρυγα Α1 όπου και κρατούνται. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη και άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων.

1 σχόλιο:

  1. τετοιες ειδησεις ειναι ενδεικτικες της καθημερινοτητας που επικρατει στις ελληνικες φυλακες,αφελληνισμος παντου,τωρα και στις ελληνικες φυλακες που απεικονιζουν το ζωφερο μελλον(ουσιαστικα εχει ηδη φτασει)της Ελλαδας μας και για να καταλαβετε τι ποιοτητα ανθρωπων μπουκαραν με το ετσι θελω στην πατριδα μας(αντι να φυγουν κλωτσηδον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive