Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Βιβλίο Βαρουφάκη και πλάκωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ : «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος…» ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση για το «πλάκωμα» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα «μάτια» του κ. Βαρουφάκη:...
 « Είναι σωστό αυτό που είπε ο ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος ότι ο Γ.Βαρουφάκης «είναι γοητευτικός» και ότι έχει επικοινωνιακό χάρισμα.Ομως το «πλάκωμα» των δύο μερκελικών κομμάτων, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ , για τα «μάτια» του Βαρουφάκη θυμίζει την γνωστή αμερικάνικη κωμωδία « Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ» : Οι μεν πήγαν τον ΣΥΡΙΖΑ από το 4% στο 36% με τις ανοησίες των Σαμαρά,Βενιζέλου , Χατζηδάκη, Βορίδη,Γεωργιάδη, Παπασταύρου, Παπαμιμίκου κλπ και οι άλλοι τίναξαν στον αέρα με την ασχετοσύνη τους το τραπεζικό μας σύστημα (που το αφελλήνισαν προς όφελος των ξένων), ενώ υπέκυψαν και στον «σοβαρό και σεβαστό κ. Σόϊμπλε» , όπως είπε και ο πρωθ/γός… Εδώ και χρόνια προειδοποιούσαμε αλλά ο κόσμος έσκυβε το κεφάλι άρα θερμά συγχαρητήρια για την «σοφή» ψήφο σε όσους ψήφισαν και τους «ηλίθιους» και τους «πανηλίθιους» και εξακολουθούν να τους στηρίζουν …»

3 σχόλια:

  1. ενώ το ΛΑγΟΣ και ο ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΆΔΑΣ χαζοAϊβαλϊώτης, οι έξυπνοι, από το 6% πήγαν στο 0,5%!!τρομάρα σας, δεν κοιτάτε την καμπούρα σας.............που θέλετε να κάνετε και κριτική,παλιολαμόγια,προδότες, μνημονιακοί γαποπαπαδήμιοι!! ρε αϊ στο γεροδιάολο συστημικοί offshoreλαγοψευτοδεξιοπατριώτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πικρὲς ἀλήθειες ἀλλὰ ἀλήθειες!!
    Νὰ ἁγιάσῃ τὸ στόμα σου Κωστῆ. Αὐτοὺς ἤθελε ὁ λαὸς αὐτός, αὐτοὺς ἐξέλεξε, αὐτοὺς ἔχει. Τὸν Ἠλίθιον καὶ τὸν Πανηλίθιον, καθ' εἰκόνα καὶ ὁμοίωσιν φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγαν 0,5% γιατί κάποιοι ηλίθιοι και πανηλίθιοι πίστεψαν τον Σαμαρα-Βενιζέλο-Τσίπρα-Καμένο και έφτασαν την χώρα εδω που είναι!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive