Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Μεγάλες πυρκαγιές σε Ηλεία, Ζάκυνθο και Ξυλόκαστρο. Bίντεο

Μεγάλες πυρκαγιές σε Ηλεία, Ζάκυνθο και Ξυλόκαστρο. Bίντεο
Μάχη με τις φλόγες δίνουν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε δύο μέτωπα σε Ηλεία και Ζάκυνθο, ενώ υπό μερικό έλεγχο έχε τεθεί η πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Σκούρας στον δήμο Ερυμάνθου Αχαΐας...
Συγκεκριμένα, πιο ανησυχητικές είναι οι φωτιές που καίνε δασική έκταση στην περιοχή Γρύλλος Κρεστένων του νομού Ηλείας και στην περιοχή Λαγώποδο του νομού Ζακύνθου. Για την κατάσβεση της πρώτης φωτιάς επιχειρούν  34 Πυροσβέστες με 16 οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρο, 2 Canadair και 4 Πετζετέλ, ενώ στη Ζάκυνθο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 4 αεροσκάφη Πετζετέλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο κατά το τελευταίο 12ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να αντιμετωπίσει 16 

Δείτε πλάνα από τη χθεσινή φωτια στα Ιωάννινα:
αγροτοδασικές πυρκαγιές.
Σε εξέλιξη είναι και μία τρίτη πυρκαγιά σε δάσος στην Ευρωστίνη του δήμου Ξυλοκάστρου, κοντά στην περιοχή Καλλιθέα.  Η φωτιά αυτή ξεκίνησε στις 12.15 και επιτόπου βρίσκονται 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρου τμήματος, δύο εθελοντές δασοπυροσβέστες και δύο βυτιοφόρα.
Δείτε βίντεο από τη φωτια στην Ηλεια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive