Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Πανηγυρίζει ο Ζαχαριάδης γιατί μαζεύτηκαν 98 άτομα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ! Μετρήστε καρέκλες στην εκδήλωση προβλήθηκε η ταινία του Κούλογλου "Πεθαίνοντας στο γέλιο". ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δεν ξέρουμε πόσο ενδιαφέρουσα είναι η ταινία του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου με τίτλο "Πεθαίνοντας στο γέλιο", ξέρουμε όμως πώς πεθάναμε στο γέλιο με την ανάρτηση του Κώστα Ζαχαριάδη:..

 O Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε λοιπόν "μεγάλη" την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας στο Άλσος Νέας Σμύρνης.
Ας δούμε όμως από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος και το left.gr πόσο μεγάλη ήταν στην πραγματικότητα η προσέλευση:

Εμείς τους μετράμε με το ζόρι 100. Από την άλλη για να μην αδικήσουμε τον Κώστα Ζαχαριάδη, μπορούμε να πούμε ότι σε σύγκριση με άλλες πρόσφατες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ η συγκεκριμένη ήταν όντως μεγαλειώδης.


Ο Στ. Κούλογλου και ο Κ. Ζαχαριάδης στο Άλσος Νέας Σμύρνης, την Πέμπτη 6 Ιουλίου:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive