Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. .Βενεζουέλα: Εκλογές βουτηγμένες στο αίμα – 4 νεκροί – Έκρηξη στο Καράκας. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Σε κλίμα έντασης εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στη Βενεζουέλα, καθώς στην πρωτεύουσα Καράκας

 σημειώθηκε έκρηξη, από την οποία φέρεται να έχουν τραυματιστεί αρκετοί αστυνομικοί.


ΦΩΤΟ: Ρικάρντο Κάμπος. ΝΕΚΡΟΣ !!
Αποτέλεσμα εικόνας για Χοσέ Φελίξ Πινέδα

ΦΩΤΟ: Χοσέ Φέλιξ Πινέντα. ΝΕΚΡΟΣ !!
  Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές, οι οποίοι επέλεξαν να απέχουν από την ψηφοφορία, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Νωρίτερα ένας υποψήφιος, αλλά κι ένας ακτιβιστής της αντιπολίτευσης δολοφονήθηκαν . Ο 39χρονος δικηγόρος Χοσέ Φέλιξ Πινέντα, που ήταν υποψήφιος στις εκλογές πυροβολήθηκε αρκετές φορές το βράδυ σύμφωνα με υπουργό της Βενεζουέλας.  Ο Ρικάρντο Κάμπος, υπεύθυνος νεολαίας του αντιπολιτευτικού κόμματος Δράση για την Δημοκρατία, πυροβολήθηκε θανάσιμα στην διάρκεια διαμαρτυρίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εθνοσυνέλευσης.  Ο Ρικάρντο Κάμπος, υπεύθυνος νεολαίας του αντιπολιτευτικού κόμματος Δράση για την Δημοκρατία, πυροβολήθηκε θανάσιμα στην διάρκεια διαμαρτυρίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εθνοσυνέλευσης.


Η εφημερίδα “El Universal” ανέφερε ότι άλλοι δύο άντρες σκοτώθηκαν σε διαδηλώσεις.

Τραυματίες αστυνομικοί σε έκρηξη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης

Τουλάχιστον 4 μέλη των δυνάμεων επιβολής του νόμου τραυματίστηκαν σήμερα όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός κατά τη διάρκεια συμπλοκών που είχαν ξεσπάσει με αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στο Καράκας, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε μια λεωφόρο της συνοικίας Αλταμίρα, όπου δεκάδες οπαδοί της αντιπολίτευσης διαδήλωναν κατά της διαδικασίας εκλογής της Συντακτικής Συνέλευσης.

Η εφημερίδα “El Universal” ανέφερε ότι άλλοι δύο άντρες σκοτώθηκαν σε διαδηλώσεις.  Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί σημαντικά τις επόμενες ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive