rottating banner

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

«Πήρα το μαχαίρι της κουζίνας και την έφαγα». Τρόφιμοι διαπίστωσαν μια παράξενη ταραχή που είχε κυριεύσει τον 45χρονο δράστη της δολοφονίας στο ΠεριστέριΔύο γυναίκες ήθελαν να χωρίσουν και σφαγιάστηκαν από τον ίδιο δράστη. Ο 45χρονος μετά το πρώτο έγκλημά του είχε διαγνωστεί με ψυχιατρικά προβλήματα, αλλά παρόλα αυτά βρισκόταν σε καθεστώς «ανοικτής» νοσηλείας-ημιελευθερίας, με αποτέλεσμα να σκοτώσει και πάλι επειδή τον απέρριψαν. Στις 25 Ιουλίου 2011 είχε σφάξει την 28χρονη...
σύντροφό του στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου. Χαρακτηρίστηκε έγκλημα πάθους επειδή ο 45χρονος δεν ανέχτηκε την επιθυμία της άτυχης κοπέλας να διακόψουν την σχέση τους. Ο ίδιος απέδωσε την δολοφονία στην κακιά στιγμή και σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας, ενώ είχε ισχυριστεί ότι διέφυγε για να αυτοκτονήσει ή να εξομολογηθεί. Η κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή με πολλές μαχαιριές στο στήθος και την κοιλιά. Χώρος του εγκλήματος ήταν το εξοχικό του δράστη, ο οποίος μετά την δολοφονία είχε εξαφανιστεί. Αργότερα εντοπίστηκε, συνελήφθη και προφυλακίστηκε. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει τότε, ότι ζήλευε την κοπέλα του, ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και οδηγήθηκε στο έγκλημα από μια κακή συγκυρία!

Αργότερα φαίνεται να αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνί. Ο 45χρονος έμενε σε ξενώνα του νοσοκομείου στην Νίκαια, όχι όμως σε καθεστώς εσωτερικού εγκλεισμού, αλλά ημι-ελευθερίας. Έφευγε το μεσημέρι, μετά από ψυχιατρική εξέταση και χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, ενώ επέστρεφε το απόγευμα.

Το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι Τετάρτης, όταν πήγε στο σπίτι της οδού Παραμυθιάς στο Περιστέρι, όπου τον περίμενε η 51χρονη σύντροφός του. Είχαν γνωριστεί στον ξενώνα, καθώς και το θύμα φέρεται να εργαζόταν εκεί ως καθαρίστρια, όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να του αποκάλυψε πως πρέπει να διακόψουν τη σχέση τους, κάτι που προκάλεσε το δολοφονικό μένος του δράστη. Άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και της κατάφερε τουλάχιστον 10 μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό, με αποτέλεσμα τον θάνατό της. Στη συνέχεια επέστρεψε στον ξενώνα σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Το πρωί της Πέμπτης, κάποιοι άλλοι τρόφιμοι διαπίστωσαν μια παράξενη ταραχή που είχε κυριεύσει τον 45χρονο και ειδοποίησαν τον ψυχίατρο, στον οποίο προέβη στην ωμή αποκάλυψη: «Πήρα το μαχαίρι της κουζίνας και την έφαγα».

Λίγο νωρίτερα είχε επικοινωνήσει με τον αδερφό του λέγοντάς του πως είχε κάνει «κάτι κακό». Ο γιατρός επικοινώνησε με την αστυνομία και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί έμπαιναν στο διαμέρισμα, το οποίο είχε μετατραπεί σε «σφαγείο». Εντόπισαν ίχνη αίματος σε πολλά σημεία του σπιτιού και λίγο αργότερα τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive