Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΣΩΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΗΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. «ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΡΕ; ΓΕΛΟΙΕ; ΠΟΥΛΑΣ ΜΑΓΚΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ; ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΡΕ; ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…»-ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ 3 ΒΙΝΤΕΟ

KASIDIARIS-GEORGIADIS

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ>>


3 σχόλια:

  1. Αδωνης : « …Σαν υπουργός δεν είχα δικαιοδοσία, διότι δεν το επέτρεπε ο Μαρτίνης…
    Παρενέβησα μεταξύ δύο ιδιωτών για να μην μείνουν οι εργαζόμενοι στον δρόμο…
    Έτυχε ο κλήρος σε μένα που ήμουν υπουργός να αναγκάσω τον Μαρτίνη να φύγει … »

    Ερωτηθείς από τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα εάν είχε την τυπική ιδιότητα να ζητήσει την παραίτηση Μαρτίνη και αν αυτό ήταν απαίτηση της τραπέζης Πειραιώς απήντησε …«ήταν επιθυμία της τράπεζας να αλλάξει η διοίκηση» ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος δεν είχε αρμοδιότητα, γι΄ αυτό απλώς «Άδραξα την ευκαιρία να ζητήσω την αποπομπή Μαρτίνη μετά από απαίτηση της Τράπεζας Πειραιώς που ζήτησε την παραίτηση όλου του ΔΣ και του προέδρου …Το νοσοκομείο ήταν ιδιωτικό. Πράγματι ο υπουργός Υγείας δεν είχε καμία αρμοδιότητα. Ο κ. Μαρτίνης θα μπορούσε να μην παραιτηθεί. Παραιτήθηκε όμως. Γιατί; Γιατί γνώριζε ότι θα έπαυα να ασχολούμαι …» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    Δεν παραίτησε μόνο τον Μαρτίνη επειδή είναι υποτακτικός στον Τραπεζίτη που το απαίτησε (για να βάλει την σύζυγο του Τραπεζίτη) άλλα παραίτησε κι έναν Μητροπολίτη γιατί δεν του άρεσαν οι δηλώσεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιους σπουδαρχίδες πολιτικούς έχουμε γιατί τέτοιοι μας αξίζουν…

    Το κατασκεύασμα των νταβατζήδων της ενημέρωσης, ο γραφικός πολιτικός κοπής της εποχής Μαυρογιαλούρων, που ακούει στ’ όνομα Άδωνις Γεωργιάδης, τολμάει και ξαναπροκαλεί τον ελληνικό λαό με νέες του δηλώσεις, που αν μη τι άλλο πλην οργής, προκαλούν και οίκτο απέναντι στο πρόσωπο του, διότι και ο αυτοεξευτελισμός έχει όρια, τα οποία ο ίδιος τα χει ξεπεράσει προ καιρού!

    O Mπουμπούκος θα περάσει στην ιστορία σαν την πιο αιχμηρή και μακάβρια γκριμάτσα, ενός αποσαθρωμένου καθεστώτος και ενός πολιτικού συστήματος που διανύει το τελευταίο στάδιο της παρακμής, της σήψης και της ολοσχερούς του κατάρρευσης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πᾶρε τὸν ἔνα καὶ κτύπα τὸν ἄλλον.
    Αὐτοὺς θέλουμε, αὐτοὺς ἐκλέγουμε. Πρὸς τὶ τὰ παράπονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive