Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Πέθανε σαν ήρωας και με τιμές ήρωα κηδεύτηκε ο 33χρονος πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του στο Ζευγολατιό - ΦΩΤΟ

 Με τιμές ήρωα κηδεύτηκε ο 33χρονος πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του στο Ζευγολατιό - ΦΩΤΟ
Με τιμές ήρωα, στη γη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, κηδεύτηκε σήμερα το απόγευμα ο 33χρονος δόκιμος ανθυποπυραγός, Αριστείδης Μουζακίτης, ο οποίος κατέληξε, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην κατάσβεση πυρκαγιάς, στο Ζευγολατιό Κορινθίας....
 Στη νεκρώσιμο ακολουθία, που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Ελεούσας, στην περιοχή Ποταμός της Κέρκυρας, το παρών έδωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, βουλευτές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της Κέρκυρας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, δόκιμοι αξιωματικοί, ανθυποπυραγοί, ο διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Κέρκυρας, βουλευτές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συνοδεία της φιλαρμονικής του Πυροσβεστικού Σώματος, γονείς, συγγενείς, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, ανώτατοι αξιωματικοί, συνάδελφοι, φίλοι και απλοί πολίτες είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο πυροσβέστη, ενώ άγημα τιμής απέδωσαν οι μαθητές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και της Σχολής Αξιωματικών Ανθυποπυραγών. Συγκλονιστική ήταν η στιγμή όταν ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τύπου Sikorsky έμεινε ακίνητο στο ουρανό, ενώ οι σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων αποτίσανε τον ύστατο φόρο τιμής στον ηρωικό πυροσβέστη Στεφάνια κατατέθηκαν εκ μέρους του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Αυτοδιοίκησης και των πολιτικών αρχών του τόπου.
Δείτε τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive