Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Θρήνος έχει σκεπάσει την Κύμη: Η ιστορία της 26χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο από το τροχαίο (φωτό)

Ο θρήνος έχει «απλωθεί» στην Κύμη: Η ιστορία της 26χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο από το τροχαίο (φωτό)
Θλίψη μεγάλη στην Κύμη και όχι μόνο, για το θάνατο τριών νέων ανθρώπων μετά από θανατηφόρο ατύχημα.  Οι επιβάτες του δυστυχήματος ήταν πέντε, με τους τρεις, την 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά, τον 38χρονο Τάκη Καρατζή και τον Γιάννη Κατσή να «φεύγουν» από τη ζωή.  Η πανέμορφη κοπέλα...
ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος και είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών.  Εκείνος σώθηκε και είναι ανάμεσα στους δύο τραυματίες.    
Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι φίλοι του ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη... Στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης ηλικίας 31 ετών. Εκτός από την 26χρονη Κατερίνα, στο τροχαίο "έσβησαν"  ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής, τους οποίους βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.      
Οι πληροφορίες λένε ότι η παρέα επέστρεφε από διασκέδαση. Όμως η βραδιά κατέληξε το πρωί σε τραγωδία. 
Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν οι 5 νέοι, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.        
Ο οδηγός έχασε, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το τζιπ βγήκε εκτός δρόμου. 
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας, με το πίσω μέρος.
 Οι τρεις επιβάτες που κάθονταν πίσω βρήκαν τραγικό θάνατο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive