Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!! ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ Η ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! Σοκαριστικές σκηνές, έδερναν αστυνομικούς και τους έσερναν ολόγυμνους στους δρόμους. Στους 113 οι νεκροί και η λίστα μεγαλώνει. ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Venezuelan opposition protestors clash with police in Barquisimeto

Κάθε όριο ελέγχου έχει ξεπεράσει το χάος που επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας Καράκας και των άλλων μεγάλων πόλεων της Βενεζουέλας, καθώς πλησιάζουν οι αυριανές εκλογές. Διαδηλωτές κατάφεραν να εγκλωβίσουν εθνικούς φρουρούς-αστυνομικούς, τους οποίους ξεγύμνωσαν και τους έδειραν στη μέση του δρόμου... διασύροντας τους ίδιους και τη στολή τους, ενώ τους περιέφεραν ολόγυμνους, ζητώντας από τον κόσμο να τους «τιμωρήσει».

Παρά την απαγόρευση, οι διαδηλωτές κατά του Νίκολας Μαδούρο έχουν κατακλύσει κάθε δρόμο, ενώ οι συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις διεξάγονται χωρίς όρια και κανόνες. Πρόκειται για μία εμφύλια διαμάχη, με τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές να εμφανίζονται διατεθειμένες να το τραβήξουν ως το τέλος, ανεξαρτήτως κόστους, ακόμα και σε ζωές.

Το βίντεο που τράβηξαν διαδηλωτές με τους ξεγυμνωμένους αστυνομικούς προέρχεται από την πόλη Ελ Καρντινάλιο, στην επαρχία Λάρα. Στην ίδια περιοχή έχουν καταγραφεί αρκετά θύματα, από τα 113 που έχουν καταγραφεί έως σήμερα, γεγονός που αναδεικνύει το μένος των ανθρώπων αυτών εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων της κυβέρνησης. Εντούτοις, σε πολλές περιπτώσεις, οι αγανακτισμένοι πολίτες καταφεύγουν σε ακρότητες, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία καταγράφηκε στο βίντεο που ακολουθεί.
Ο Μαδούρο απαγόρευσε τις διαδηλώσεις και τις συναθροίσεις, καθώς την Κυριακή θέλει να κερδίσει τις εκλογές και να καταργήσει την υπάρχουσα σύνθεση του κοινοβουλίου, ορίζοντας άλλη, μέσω της οποίας θα ξαναγράψει το σύνταγμα βάσει των δικών του συμφερόντων. Σκοπός του είναι να κατοχυρώσει τη θέση του για τα επόμενα χρόνια, να παρακάμψει τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών και επί της ουσίας να εγκαθιδρύσει ένα ιδιότυπο σύστημα δικτατορίας.
Η αντιπολίτευση έχει καλέσει σε γενικό ξεσηκωμό τον κόσμο, ενώ πάνω από τρεις μήνες μαίνονται άγριες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων ασφαλείας στη Βενεζουέλα, με πάνω από 113 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες, την ίδια στιγμή που η χώρα έχει βυθιστεί και οι πολίτες στερούνται ακόμα και βασικά αγαθά για τη διαβίωσή τους.
Σε ακρότητες καταφεύγουν και οι αστυνομικοί, όπως αποδεικνύεται από το βίντεο που ακολουθεί, οι οποίοι βασανίζουν και χτυπούν βάναυσα έναν διαδηλωτή, ο οποίος είναι δεμένος και σφαδάζει από τους πόνους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive