Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΣΤΕ !! Με εισόδημα 0,24€ θα πληρώσει φόρο 4.470! ΒΙΝΤΕΟ



Μία απίστευτη ιστορία ενός φορολογούμενου Κρητικού ανέφερε ο φοροτεχνικός – λογιστής Νεκτάριος Ζορμπάκος στο Cretapost.  Πρόκειται για έναν άνεργο από τα Χανιά, ο οποίος διαμένει σε οικία που του παραχώρησε δωρεάν η μητέρα του, έχει στην κατοχή του ένα αυτοκίνητο και δήλωσε εισόδημα μόλις 0,24 ευρώ....
 Όπως αναφέρει ο κ. Ζορμπάκος για όλα αυτά ο άνεργος φορολογούμενος καλείται να πληρώσει στην εφορία το απίστευτο ποσό των 4.470,30 ευρώ!   Ο μακροχρόνια άνεργος μίλησε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τη φορολογική αυτή τρέλα λέγοντας: «Είμαι άνεργος από το 2010. Είχα μία μικρή επιχείρηση, την οποία την έκλεισα λόγω δυσχερειών». «Επειδή είχα 150 ευρώ στο λογαριασμό μου και είχα τόκο 0,25 λεπτά με έχουν φορολογήσει με 4.500 ευρώ», συμπλήρωσε και παραδέχθηκε ότι η φορολογική τρέλα που υπάρχει στην Ελλάδα τον οδηγεί στα όρια της παράκρουσης.  «Δεν ξέρω αν πρέπει να τρελαθώ ή αν ζω το θέατρο του παραλόγου ή ζουν σε θέατρο του παραλόγου οι κύριοι. Οι εκάστοτε κύριοι και οι κυβερνώντες, οι οποίοι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα υπουργεία», επισήμανε και πρόσθεσε: «Εγώ αδυνατώ να πληρώσω αυτά τα λεφτά, πιστέψτε με».
The following two tabs change content below.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive