Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΘΡΑΣΟΣ. Γιλντιρίμ σε Τσίπρα: Oι παραβιάσεις γίνονται εκατέρωθεν

Γιλντιρίμ σε Τσίπρα: Oι παραβιάσεις γίνονται εκατέρωθεν«Συζητήσαμε με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Η Ελλάδα και η Τουρκία μοιράζονται το ίδιο γεωγραφικό πλάτος και μοιράζονται κοινή μοίρα, κοινό μέλλον» ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ...
στις κοινές δηλώσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. «Να δώσουμε προτεραιότητα σε θέματα που υπάρχει συμφωνία», σημείωσε.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι: «Τα ζητήματα μπορούν να επιλύονται βάσει του win win. Εμείς πρέπει να συζητούμε και να δημιουργούμε λύσεις. Η Τουρκία είναι στη φάση της πλήρους ένταξης στην ΕΕ. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη που παρείχε η Ελλάδα στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος. Δυστυχώς η Ευρωπαϊκή Ένωσης δεν συνέλαβε στη βελτίωση των διμερών μας σχέσεων. Εμείς θέλουμε να κάνουμε καινούργιο ξεκίνημα στις σχέσεις μας με την ΕΕ».
Για το θέμα των παραβιάσεων στο Αιγαίο, που έθεσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο κ. Γιλντιρίμ απάντησε: «Συζητήσαμε το θέμα των παραβιάσεων. Γίνονται εκατέρωθεν αυτές οι παραβιάσεις. Και το θέμα είναι να μην κορυφώνεται η ένταση. Η άμεση και απευθείας επαφή μας θα βοηθήσει ώστε οι εντάσεις να επιλύονται στα αρχικά τους στάδια. Οι υπουργοί θα συζητήσουν τα θέματα αυτά. Να βρούμε μια κοινή λογική για την επίλυση των προβλημάτων».

1 σχόλιο:

  1. Το τι λεει η Τουρκία ουδόλως μας ενδιαφέρει.Τα ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΜΜΕ αποκρύπτουν πως ο ΝΕΝΕΚΟΣ Κοτζιας αλλά και ΝΔ αλλάζουν την ΠΑΓΙΑ πολιτική του ΥΠΕΞ ως προς το ΣΚΟΠΙΑΝΌ.Η Ελλάδα έχει αποδεχθεί ότι στο Σκοπιανό θα ακολουθήσει την αρνηση του ονόματος Μακεδονία με οποιονδήποτε προσδιορισμό.Επισηςη η Ελλαδα δεν δέχεται το Προοίμιο του Συντάγματος τους το οποίο διατυπώνει πως τα σκοπια εκτείνονται στην Μακεδονία μας .Αυτο αποφασίστηκε με συνοδο αρχηγων ολων των κομματων μας.Αν ο ΤΖΟΥΤΖΕΣ Κοτζιας ,που χορεύε με τους υπουργούς εξωτερικών στην Κων/πολη ,θελει να αλλάξει πολιτική θα πρέπει να συγκαλέσει όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και να επαναπροσδιορίσει ,που δεν θα το καταφερει ,την πολιτικη του . ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΕΝΕΚΕΒ ΚΟΤΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive