Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Η υπομονή τελείωσε: Δείτε τι φέρνουν σε όλα τα σχολεία και φρίξτε. Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Έναν απίστευτο τρόπο να διαδώσουν στα παιδιά, νηπιαγωγείων και δημοτικών, τον τρανσεξουαλισμό βρήκαν οι υπέρμαχοί του. Χρησιμοποιούν τον  άνθρωπο-κουλουράκι, γνωστό στα μικρά παιδιά, τα οποία τον λαχταρούν κάθε φορά που στο σπίτι τους κάποιος ψήνει κουλουράκια. Η διαστροφή τους ξεπερνά κάθε όριο ανθρώπινης υπομονής. Η Angela Plaunt, δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο  Sir James Dunn στην Wawa, στο Ontario του Καναδά, ενσωμάτωσε τον «ερμαφρόδιτο άνθρωπο-κουλουράκι», στα μαθήματα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας που διδάσκονται στα μικρά παιδιά....

Παραφράζουν το αγγλικό «Gingerbreadman» σε «Genderbreadman».
Λέγεται πως η ιδέα προήλθε από μία διάλεξη για την σεξουαλική κακοποίηση. Μαθητές της βαθμίδας 8 βρέθηκαν εκεί και αποφάσισαν να φέρουν τον «ερμαφρόδιτο άνθρωπο-κουλουράκι» στο σχολείο τους.
Η δασκάλα ενέκρινε και σκέφτηκε πως, χρησιμοποιώντας έναν χαρακτήρα γνωστό στα περισσότερα παιδιά, θα προσεγγίσει το πολυσύνθετο πρόβλημα των έμφυλων ταυτοτήτων με πιο απλό τρόπο.
«Προβάλλουμε τον άνθρωπο-κουλουράκι και στην συνέχεια συζητάμε για το πώς είναι αυτός είναι ένα κουλούρι. Όλοι τον γνωρίζουμε, όλοι έχουμε φτιάξει έναν και τον έχουμε βάλει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Λέμε πως δεν έχει ένα σετ φύλων, αλλά και να είχε αυτό υποβαθμίζει την σεξουαλικότητά του;.
Το μυαλό σου αποφασίζει για την ταυτότητά σου. Είμαι άνδρας ή γυναίκα, αγόρι ή κορίτσι. Και η καρδιά σου είναι η έκφραση της αγάπης και αποφασίσει αν θες να την εκφράσεις με αρσενικό ή θηλυκό τρόπο».
Αυτά είναι τα λόγια της δασκάλας, η οποία δείχνει τον ερμαφρόδιτο «άνδρα-κουλουράκι» στα παιδιά, ο οποίος διαφημίζεται ακόμα και από το National Geogrpahic.
Όπως καταλαβαίνεται σύντομα θα τον προτείνουν και για τα ελληνικά σχολεία, προκειμένου να πείσουν τα παιδιά πως το φύλο τους ακόμα είναι ανοιχτό και όχι δεδομένο.
Τα σχόλια δικά σας καθώς θα βλέπετε εικόνα και βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive