Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. Τροχαίο με εγκλωβισμό οδηγού - Εικόνες σοκ από τον απεγκλωβισμό του. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Δύο ολόκληρες ώρες χρειάστηκε για να απεγκλωβιστεί οδηγός φορτηγού,μετά από τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο οδικό δίκτυο  Βελά – Βασιλόπουλο του Δήμου Αστακού. Φορτηγό φορτωμένο με δομικά υλικά (κουλούρες σύρμα) για άγνωστους λόγους, (όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες...
του agriniosite.gr)  ξέφυγε της πορείας του οδοστρώματος και καρφώθηκε σε βράχο στα πρανή του δρόμου. Στο όχημα επέβαινε ο 26χρονος οδηγός και συνεπιβάτης ο πατέρας του, ο οποίος μετά το τροχαίο κατάφερε να βγει από το όχημα ενώ ο γιος του δεν τα κατάφερε αφού εγκλωβίστηκε, μιας και η σύγκρουση ήταν σφοδρή και  το κουβούκλιο του φορτηγού από τα βράχια έγινε σχεδόν μάζα σιδερικών.

Στο σημείο έφθασε άμεσα αστυνομική δύναμη του Αστακού όμως τα δύο ασθενοφόρα από το Μεσολόγγι και  η Πυροσβεστική με αρκετή καθυστέρηση.. Ο κόσμος που περνούσε από το σημείο προσπαθούσε να βοηθήσει όμως ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί και με το κεφάλι προς τα κάτω και έτσι το μόνο που κατάφερε ήταν να του δίνουν κουράγιο να αντέξει.

Τελικά μετά από τιτάνια προσπάθεια των πυροσβεστών με 3 οχήματα και του ΕΚΑΒ ο οδηγός απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκαν μαζί με τον πατέρα του  στο Νοσοκομείο Αγρινίου.


Το σημερινό τροχαίο που σημειώθηκε  ανέδειξε  με τον πλέον τραγικό τρόπο την δραματική κατάσταση ανεπάρκειας και έλλειψης  ασθενοφόρων και πληρωμάτων καθώς και Πυροσβεστικών Σταθμών σε  μια περιοχή που οι επισκέπτες ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο αυξάνεται κατακόρυφα..Μάλιστα όπως ενημερωθήκαμε και απο το Α.Τ Αστακού στην περιοχή σήμερα σημειώθηκαν τρία τροχαία.
Αρα το αίτημα που υπάρχει  από τον Υποδιοικητή  της 6ης ΥΠΕ κ. Μίλτο Ζαμπάρα για δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στον Αστακό θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα, μιας και όπως ενημερωθήκαμε ήδη έχει συζητηθεί και δρομολογηθεί με το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive