Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Πανελλήνιες: Δείτε τα θέματα σε Ιστορία και Μαθηματικά

panellinies
Με την εξέταση στην Ιστορία και τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας κλείνει η «αυλαία» των Πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ. Δείτε τα θέματα:...
Για τα θέματα στην Ιστορία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 των ημερησίων ΓΕΛ πατήστε εδώ.
Για τα θέματα στην Ιστορία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 των ημερησίων ΓΕΛ πατήστε εδώ.
Για τα θέματα στα Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής των ημερησίων ΓΕΛ πατήστε εδώ.
Για τα θέματα στα Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής των εσπερινών ΓΕΛ πατήστε εδώ
Ωστόσο, για τους υποψηφίους που θα εξεταστούν και σε ειδικά μαθήματα, η… «δεύτερη πράξη» των Πανελληνίων 2017 θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, με το μάθημα των Αγγλικών, και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 30 Ιουνίου, με το μάθημα των Ιταλικών.
Εξάλλου, από αύριο, Τρίτη 20 Ιουνίου, έως και τις 30 Ιουνίου, θα διεξαχθούν οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες, για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).
Τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις ιατρικές σχολές, στην Ιστορία, για τους υποψηφίους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά και η Φυσική, για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των Θετικών Σπουδών και εκείνον της Οικονομίας και Πληροφορικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive