Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΘΡΗΝΟΣ! Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους από τη συντριβή του ελικοπτέρου στον Σχοινιά… ΦΩΤΟ

αντρες
Σοκ προκαλεί από το πρωί η είδηση της πτώσης ψεκαστικού ελικοπτέρου στον υγροβιότοπο του Σχινιά, που είχε ως συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δύο από τους τρεις επιβαίνοντες....

Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο χειριστής του (σύμφωνα με πληροφορίες, συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με δική του εταιρεία με ελικόπτερα που είχε έδρα τον Πειραιά), ο φύλακας του κωπηλατοδρομίου του Σχινιά και ένας φοιτητής που έκανε την πρακτική του σε υπηρεσία της Περιφέρειας.
Από τη συντριβή του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους ο πιλότος και ο φύλακας του κωπηλατδρομίου, ο οποίος μάλιστα μετέδιδε, μέσω της κάμερας του κινητού του, live στο Facebook την πτήση τους. Το βίντεο διεκόπη τη στιγμή της πρόσκρουσης. Ο τρίτος επιβαίνων, ο φοιτητής, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κατάγματα στα πλευρά και στην ωμοπλάτη και θλάσεις σε άλλα σημεία του σώματός του.
Ο άτυχος πιλότος:
Ο άτυχος φύλακας του κωπηλατοδρομίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive