Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Έκτακτη παγκόσμια οδηγία για την Ελλάδα. Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οδηγία σοκ παραχωρεί στην παγκόσμια εξουσία τεράστια πρόσβαση στα δεδομένα της Ελλάδας αλλά και διαχειριστικό ρόλο στα «συστήματα δικτύων». Ηλεκτρισμός, νερό, αεροδρόμια σιδηρόδρομοι, τα πάντα στο ηλεκτρονικό μάτι του «θηρίου» ή αλλιώς του Μεγάλου Αδελφού... Γι’ αυτό γίνονται οι κυβερνοεπιθέσεις, γι’ αυτό υπάρχει ο ισλαμικός κίνδυνος και το μεταναστευτικό και γι’ αυτό στάλθηκαν τρομοδέματα από και προς την Ελλάδα. Πιο αναλυτικά, με τις κυβερνοεπιθέσεις στις αρχές Μαΐου από το κακόβουλο λογισμικό ransomware... τις αιματηρές τζιχαντιστικές ενέργειες στη Μ. Βρετανία και την κατακόρυφη αύξηση των «χτυπημάτων» της εγχώριας τρομοκρατίας, η Κομισιόν πρόσφατα απέστειλε εσπευσμένα την Οδηγία 2016/1148 της 6ης Ιουλίου 2016 βάσει της οποίας απαιτείται ενιαία εποπτεία των πληροφοριακών συστημάτων των οργανισμών, μεταξύ των άλλων, από την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τις αρμόδιες ευρωπαϊκές διευθύνσεις.

Όπως σχολιάζεται από μέσα ενημέρωσης, στο ιδιότυπο αυτό Big Brother περιλαμβάνονται «τα συστήματα δικτύων» των επιχειρήσεων ηλεκτρικής ενέργειας (της ΔΕΗ και των ιδιωτικών), οι διαχειριστές διανομής, οι διαχειριστές αγωγών αποθήκευσης, διύλισης μεταφοράς και εμπορίας πετρελαίου και φυσικού αερίου. 
Επίσης οι υπηρεσίες εκμετάλλευσης, ελέγχου, διαχείρισης εναέριας κυκλοφορίας (αεροδρόμια και Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας), οι σιδηροδρομικές επιχειρήσεις, οι «εσωτερικές πλωτές, θαλάσσιες και ακτοπλοϊκές εταιρείες μεταφορών επιβατών και εμπορευμάτων» (το σύνολο της εγχώριας ακτοπλοΐας και των μαρίνων), οι τράπεζες, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης (σ.σ. ακόμη και οι προμηθεύτριες εταιρείες) έως και το δίκτυο διανομής νερού!!!!!




Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως το σύνολο σχεδόν των ελληνικών αρχείων θα πρέπει να κοινοποιείται στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στις ομάδες CSIRT (Computer Security Incident Response Team), δηλαδή σε ομιχλώδεις κοινοτικές διευθύνσεις με γενικόλογο πεδίο δραστηριότητας καθώς και άπλετο εύρος δράσης.
Οι Βρυξέλλες με την σειρά τους θα παραχωρήσουν έλεγχο και εξουσίες στις πολυεθνικές και στα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, τα οποία αναμένουν τον επίσημο ερχομό ενός παγκόσμιου διοικητή στα πρότυπα σοβιετικών καθεστώτων.
Στο el.gr δικαιωθήκαμε όταν πριν από λίγο καιρό σας γράφαμε:
Μιας και στην Ελλάδα δεν επιχειρούν ισλαμιστές τρομοκράτες όπως στην Δυτική Ευρώπη, καθώς ενδεχόμενα να μην υπάρχει επαρκής αριθμός μουσουλμάνων στην χώρα σε περίπτωση που οι Έλληνες ξεσηκωθούν εναντίον των μεταναστών μετά από επίθεση, χρησιμοποιούνται άλλοι μέθοδοι, προκειμένου να αυξηθεί η αστυνόμευση στην καθημερινότητα των πολιτών.
Αυτό δείχνει η έκρηξη του τρομοδέματος στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.
Γιατί αποτέλεσε στόχο ο πρώην πρωθυπουργός; Αφού δεν είναι αυτός που κυβερνά! Τι νόημα είχε η επίθεση από την πλευρά των τρομοκρατών, οι οποίοι, όπως ισχυρίζονται, μάχονται κατά του κατεστημένου;
Η κορυφή του κατεστημένου είναι ο Λουκάς Παπαδήμος;

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η ευρωπαϊκή οδηγία δίνει έλεγχο και εξουσίες σε εξωελληνικές Αρχές, προκειμένου να αστυνομεύεται η καθημερινότητα των πολιτών αλλά και η διαχείριση των ζωτικής σημασίας δικτύων της χώρας. 

Μάλιστα γίνεται λόγος και για τα κενά ασφαλείας στα αεροδρόμια, από όπου πέρασαν τα τρομοδέματα προς το εξωτερικό αλλά και δεκάδες μετανάστες ταξιδεύουν κάθε μέρα προς την Ευρώπη με πλαστά διαβατήρια.

Στην ευρωπαϊκή νόρμα αναφέρεται ότι η CSIRT παρέχει:
  • μια οργανωμένη και δομημένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση συμβάντων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων,
  • τις απαραίτητες υπηρεσίες για την αντιμετώπισή τους, καθώς και την υποστήριξη των μελών της κοινότητας αποδεκτών (χρηστών) ώστε να ξεπερνούν τις διάφορες παραβιάσεις ασφάλειας,
  • προληπτικές υπηρεσίες ασφάλειας,
  • συμβουλές ασφάλειας
  • υπηρεσίες διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών.

Έμπειροι αξιωματικοί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Καρφί», κρούουν κώδωνα κινδύνου στις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας ότι το αντάλλαγμα της «ηλεκτρονικής προστασίας» των εταίρων είναι η πρόσβασή τους στα… δεδομένα της χώρας.
Άλλωστε από το 2013 (αρ. απ. 2013/488) το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έχει θεσμοθετήσει τις «συμφωνίες εμπιστευτικότητας» και τις «ανεπίσημες συμφωνίες εμπιστευτικότητας» μεταξύ των μελών της Ε.Ε. με τις οποίες διακινούνται ατύπως χιλιάδες προσωπικοί και υπηρεσιακοί «φάκελοι» καθημερινώς.
Τώρα τα πάντα θα γίνονται με κάθε επισημότητα, ενώ θα αστυνομεύονται τα πάντα. 
 Χωρίς την έγκριση των Βρυξελλών και κατ’ επέκταση της παγκόσμιας διοίκησης δεν θα κινείται ούτε φύλλο.
Το σχέδιο εισόδου της Ελλάδας στα Μνημόνια φτάνει πλέον στο απόγειό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive