Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Κλέφτες με ΤΣΙΠΑ, οχι σαν τον ΤΣΙΠΡΑ. Οι κλέφτες επέστρεψαν τις ρόδες στο αμάξι του παραολυμπιονίκη Τσαπατάκη! ΦΩΤΟ

paraol-tsapat708
Μάλλον ΑΥΤΟΙ οι κλέφτες ΔΕΝ δεν είναι σαν τους πολιτικούς που ΚΛΕΒΟΥΝ αλλά ΔΕΝ επιστρέφουν ΠΟΤΕ τα κλεμένα. Απλά συνεχίζουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ να κλέβουν. Οι "αλλοι" μπορεί να είναι κλέφτες αλλά μάλλον έχουν ηθική ΚΑΙ τσίπα αφού επέστρεψαν τις ρόδες του οχήματος του Παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη που είχαν κλέψει, μετά την κατακραυγή στο Facebook....  
Ο Αντώνης Τσαπατάκης, πριν λίγες ημέρες, έκανε γνωστό μέσω facebook, πως του έκλεψαν τις ρόδες από το αυτοκίνητο του, που ήταν σταθμευμένο σε αυλή πολυκατοικίας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.  Ανάμεσα σε άλλα, ο παραολυμπιονίκης έγραψε «Να μην τους τύχει ποτε. .να τους τύχει μόνο να βάλουν λίγο μυαλό και να τις φέρουν πίσω».    Και τελικά το φιλότιμο νίκησε και οι δράστες του επέστρεψαν τις ρόδες που έκλεψαν. 
«Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις. Θα ακουγόταν περίεργο να πω «ευχαριστώ», αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν!» έγραψε στο Facebook ο Αντώνης Τσαπατάκης και συνέχισε λέγοντας:  
«Οφείλω να ευχαριστήσω όμως τον φίλο Kostas Axouristos για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194, Αθήνα) δωρεάν, μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου, και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ. Ψελλού 6, Θεσσ/νίκη) για βοήθεια στην τοποθέτηση. Τέλος, όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.  ΥΓ.: Είθε εκείνοι που το έκαναν μη γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες», κατέληξε ο Αντώνης Τσαπατάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive