Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Μαύρες μέρες περιμένουν τα Ελληνόπουλα… ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΙΝΤΕΟ με σκληρές εικόνες. Του Κίμωνα Χαραλάμπους

ΒΙΝΤΕΟ με σκληρές εικόνες: Μαύρες μέρες περιμένουν τα Ελληνόπουλα…
Πολλές φορές η κυβέρνηση έχει εξάρει την Βενεζουέλα και τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι κυβερνώντες δεν επικροτούν τις εικόνες που θα δείτε στο τέλος του άρθρου, διότι σε περίπτωση που τις επικροτούν, τα Ελληνόπουλα περιμένουν κάτι περισσότερο από μαύρες μέρες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να αποθεώνει το καθεστώς Μαδούρο...
και να απαξιώνει τα γεγονότα που εξελίσσονται στην Βενεζουέλα, με δεκάδες να πέφτουν νεκρούς από τα πυρά ένοπλων αριστερών ομάδων και την φτώχεια να καλπάζει.
Μπορεί όλα αυτά να σας είναι πλέον γνωστά, όμως οι εικόνες που θα αντικρύσετε θα σας δείξουν μια εικόνα που δεν είχατε φανταστεί και απειλεί όποια χώρα ακολουθεί κρατικίστικη πολιτική συγκέντρωσης του πλούτου σε λίγα χέρια και διάλυσης του ιδιωτικού τομέα, με τελικό στάδιο την επιβολή δικτατορίας, προκειμένου το Κράτος να οργανώνει λαϊκά συσσίτια για την «εξάλειψη της ακραίας φτώχειας» που προκάλεσε η πολιτική του.
Στα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους απαγορεύεται η είσοδος στα νοσοκομεία της Βενεζουέλας, προκειμένου οι κάμερες να μην καταγράψουν ανθρώπους κάθε ηλικίας που κυριολεκτικά πεθαίνουν από πείνα ή αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα, λόγω του υποσιτισμού τους.
Όμως, το πιο τραγικό θέαμα είναι αυτό των παιδιών, που μπορεί για μέρες να μην έχουν φάει ή πιει τίποτα... Όπως σχεδόν εκμυστηρεύεται μια παιδίατρος στον δημοσιογράφο του BBC, στην αρχή του έτους εκείνη και οι συνάδελφοί της αντιμετώπιζαν μια με δυο φορές τον μήνα το φαινόμενο ενός υποσιτισμένου παιδιού: πλέον δεκάδες παιδιά βρίσκονται σε καθημερινή βάση στο νοσοκομείο γι' αυτό τον λόγο.
Το άλλο τραγικό φαινόμενο των τελευταίων μηνών είναι εκατοντάδες άνθρωποι να κυνηγούν απορριμματοφόρα. Δεν ντρέπονται πια να κάνουν τη δεύτερη διαλογή στα σκουπίδια, μήπως και βρουν ένα κομμάτι τροφής που θα μπορούσε να κρατήσει όρθιους τους ίδιους ή κάτι με το οποίο θα μπορούσαν να ταΐσουν τα παιδιά τους, που μπορεί να έχουν μείνει νηστικά περισσότερο από 7-10 μέρες.
Δείτε το βίντεο και αναλογιστείτε: Είναι πράγματι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι; Όλοι τα προκαλούν αυτά ή μήπως πάντα έχουμε το περιθώριο της επιλογής να τα αποφύγουμε, ακόμα και αν αυτή η επιλογή δεν είναι η τέλεια, αλλά τουλάχιστον δεν είναι η χειρότερη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive