Τρίτη 30 Μαΐου 2017

EΞΩΓΗΪΝΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΚΟ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

Τα ίχνη του χάθηκαν το καλοκαίρι του 2015. Μυστηριώδης θάνατος (στον Εθνικό Κήπο) 44χρονου που πίστευε ότι τον κυνηγούσαν εξωγήινοι. Εφυγε από τη Σαντορίνη, όπου δούλευε, επειδή πίστευε ότι τον κατεδίωκαν... εξωγήινοι, ένας 44χρονος Αλβανός, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το καλοκαίρι του 2015! Δύο χρόνια μετά, η εξαφάνισή του παίρνει διαστάσεις θρίλερ...
καθώς αποκαλύπτεται ότι είχε βρει τον θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στην «καρδιά» της Αθήνας και τα οστά του είχαν βρεθεί σε ένα παρτέρι του Εθνικού Κήπου.
Το καλοκαίρι του 2015, ο 44χρονος Σοκόλ Κοζίτσι, που εργαζόταν στη Σαντορίνη, άρχισε να λέει στη σπιτονοικοκυρά του ότι κάποιοι παρακολουθούσαν το τηλέφωνο και το σπίτι του, και ότι τους είχαν βάλει οι εξωγήινοι!
Δέκα μέρες άδεια
Οι εργοδότες του φρόντισαν να του αλλάξουν σπίτι, όμως και στο νέο άρχισε να λέει τα ίδια, με αποτέλεσμα να του δώσουν δέκα μέρες άδεια για να ξεκουραστεί και να ξεχάσει ότι τον κατεδίωκαν όντα από το Διάστημα.
Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, περιπατητές βρήκαν στον Εθνικό Κήπο μια ταυτότητα και ένα διαβατήριο και τα παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Τα έγγραφα ανήκαν στον 44χρονο και η οικογένειά του ενημερώθηκε άμεσα. Οι συγγενείς του αποκάλυψαν στους αστυνομικούς ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί, με αποτέλεσμα να δηλωθεί στο ίδιο τμήμα η εξαφάνισή του στις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Μάλιστα, τότε οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τους εργοδότες του και ενημερώθηκαν για τους λόγους που είχαν προκαλέσει την αναχώρησή του από το νησί.
Με δεδομένη την εύρεση της ταυτότητας και του διαβατηρίου στον Εθνικό Κήπο, έγινε επιτόπια έρευνα ακόμα και με τα σκυλιά τις ΕΜΑΚ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Τα πρώτα οστά βρέθηκαν φέτος τον Ιανουάριο, διασκορπισμένα σε ένα κομμάτι του Εθνικού Κήπου που «βλέπει» προς την πλευρά της Ηρώδου Αττικού, δηλαδή στο καλύτερα φρουρούμενο σημείο της χώρας! Κατά τη διάρκεια του ίδιου μήνα ανακαλύφθηκαν και άλλα, ενώ τον Φεβρουάριο βρέθηκε στο ίδιο σημείο άλλο ένα τμήμα του σκελετού του άτυχου Αλβανού. Τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσαν από το DNA ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο 44χρονο.
Θεοδόσης Π. Πάνου

2 σχόλια:

  1. κριμα βεβαια για τον ανθρωπο και μακαρι να διαλευκανθει πληρως η υποθεση αλλα:

    ''Το καλοκαίρι του 2015, ο 44χρονος Σοκόλ Κοζίτσι, που εργαζόταν στη Σαντορίνη, άρχισε να λέει στη σπιτονοικοκυρά του ότι κάποιοι παρακολουθούσαν το τηλέφωνο και το σπίτι του και ότι τους είχαν βάλει οι εξωγήινοι.''

    επιβεβαιωση για την αντικατασταση ελληνων εργαζομενων απο αλλοδαπους στον τουρισμο μας που υποτιθεται οτι ειναι η βαρια βιομηχανια μας με την ανεργια των Ελληνων να εχει ξεπερασει το 1, 5 εκ. ανεργων

    ετσι δωστε πρωτα δουλεια στους αλβανους,γεωργιανους,βουλγαρους,λαθροασιατες κλπ...εσεις καταστρεψατε την ελλαδα παλιο αλητες που τους απασχολειτε με την ανεργια των Ελληνων να εχει ξεπερασει το 1, 5 εκ. ανεργων,τα ρεμαλια οι ελληνες που τους δινουν δουλεια και τους νοικιαζουν διαμερισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive