Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ο Αρκάς στο «Πρώτο Θέμα» και η απάντηση στην κριτική που δέχτηκε. «Ούτε ο προφήτης σου δεν το προφήτευσε ότι θα έπεφτες τόσο χαμηλά»

Ο Αρκάς στο «Πρώτο Θέμα» και η απάντηση στην κριτική που δέχτηκε
Στο πρωτοσέλιδο της περασμένης Κυριακής, η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» γνωστοποίησε πως ξεκινά μια νέα συνεργασία με τον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά. «Από την επόμενη Κυριακή ο Αρκάς είναι στο Θέμα», γνωστοποιούσε η εφημερίδα, μια εξέλιξη που έγινε αντικείμενο σχολιασμού και κριτικής. Η απάντηση στην κριτική ήρθε μέσω της επίσημης σελίδας του Αρκά στο Facebook....
«Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι χρήστες των social media που διαβάζουν, κοινοποιούν, και χρησιμοποιούν με κάθε τρόπο τα σκίτσα του Αρκά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, του κάνουν κριτική για το έντυπο από το οποίο βγάζει τα προς το ζην!», αναφερόταν σε ανάρτηση που έγινε την Κυριακή.
arka2
Παράλληλα, απαντώντας σε σχολιαστή, οι διαχειριστές της σελίδας ανέφεραν: «Έχετε υπ' όψη σας κάποια "καθαρή" εφημερίδα στην οποία θα μπορούσε να δουλέψει ο Αρκάς για να βγάλει το ψωμί του ή είσθε της άποψης ότι θα έπρεπε να ζεί από τα likes του FB;».
arka3
«Ούτε ο προφήτης σου δεν το προφήτευσε ότι θα έπεφτες τόσο χαμηλά ρε arka... κρίμα!!», ανέφερε ένα από τα σχόλια στη σελίδα στο Facebook. «Αν ο Αρκάς έχει "σπιτωθεί" στο πρώτο θέμα και δε το χω πάρει χαμπάρι σταματάω να διαβάζω αυτοστιγμιαίως και καίω και τα βιβλία», έγραφε ένας άλλος σχολιαστής.
«Το επιχείρημα λοιπόν του Αρκά για το ότι δουλεύει σε μια διαπλεκόμενη κίτρινη φυλλάδα είναι ότι το κάνει για τα λεφτά. Ενδιαφέρον. Το ίδιο θα μπορούσε να πει και ένας πολιτικός, πχ ο Τσοχατζόπουλος. Για τα λεφτά κάνουν ότι κάνουν κύριε Αρκά, όχι επειδή τους το είπε ο Ιησούς Χριστός. Όταν το κάνουν αυτοί όμως τους στηλιτεύετε και θεωρείτε όσους τους ψηφίζουν γίδια στα σκίτσα σας», σημειωνόταν σε ένα ακόμη σχόλιο.
arka1
Πάντως, ήταν και εκείνοι που στήριξαν τον σκιτσογράφο, όπως ένας σχολιαστής που έγραψε: «Σε όποιον δεν αρέσει ο Αρκάς μπορεί απλά να κάνει unlike τη σελίδα. Όλοι εσείς είστε οι τελευταίοι που δικαιούστε να τον κατηγορήσετε για την επιλογή που έκανε. Κομπλεξικοί όλοι. Σας έτσουξε και τώρα βγάζετε τη βλακεία σας. Αρκά μην ακούς κανένα που προφανώς και δεν ακούς και καλά κάνεις. Συνέχισε έτσι».
«Κάνουν λες και ο ΑΡΚΑΣ κυβερνάει και τους ξεπούλησε», ανέφερε ένας άλλος.
«Αρκά μου σε εμπιστεύομαι! Ξέρω πως θα βαράς τα στραβά μας δίκαια όπως έκανες μέχρι τώρα! Δεν ακυρώνεται το έργο σου ούτε και η πορεία σου τόσων χρόνων! Ούτε καν δοκιμάστηκες στη νέα σου επιλογή και άρχισε ο λιθοβολισμός... Γιατί είναι τοοοσο θυμωμένοι μαζί σου;;; Εσύ κυβερνάς μήπως αυτό τον τόπο;», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΡΚΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΣ.ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive