Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Η Κατάρα του Γιαχβέ & το Τέλος των Ελλήνων

3 σχόλια:

  1. Δεν πιστευω σε καμια ανωτερη δυναμη ,αλλα εαν κλειθω να παρω θεση μεταξυ της αρχαιοελληνικης θρησκειας και οποιασδηποτε αλλης,θα παω με την αρχαιοελληνικη,ως ελληνας και γιατι ειναι ανθρωποκεντρικη,αφηνει ελευθερο τον ανθρωπο ,πχ η επικρατουσα θρησκεια ο χριστιανιμος ειναι δυναστης του ανθρωπου οι περιορισμοι που βαζει ,ενδυμασια,σχεσεις μεταξυ ανθρωπων,οι περισοτεροι αγιοι ειναι εγκληματιες,οπως αγιος κωνσταντινος,σκοτωσε το γιο του και επνιξε τη γυναικα του στο μπανιο με ατμους ,οπως και ο αποστολος παυλος ο θεμελιωτης του χριστιανιμου ηταν αξιωματικος του ρωμαικου στρατου και τον εστειλα στο λιβανο και εσφαξε χιλιαδες αθωους ανθρωπους , αυτος ειναι ο χριστιανισμος, και το σημαντικοτερο ολων επικρατησε δια της σφαγης...

    Κυριακή της Ορθοδοξίας - Οι κατάρες της Εκκλησίας κατά των Ελλήνων και του ελληνικού πνεύματος

    Κύριο θέμα του εορτασμού της Κυριακής της Ορθοδοξίας είναι η νίκη των εικονολατρών επί των εικονομάχων και ταυτόχρονα ο αναθεματισμός των Ελλήνων.
    Οι αναθεματισμοί αυτοί ψέλνονται από το 788 μέχρι σήμερα τόσο από τους ιερείς της ορθοδοξίας όσο και από τους παριστάμενους, την Α΄ Κυριακή της Σαρακοστής.

    Βεβαίως η σημερινή Εκκλησία, κρατάει και μια «πισινή» για τις...θαυματουργικές ιδιότητες των εικόνων, γιατί πλέον τα «πρόβατα» άρχισαν να πονηρεύονται. Έτσι μαςλένε, ότι μπορεί και να είναι θαυματουργές, αλλά αυτό δεν είναι και απόλυτο, καθώς εξαρτάται κι απ' τον βαθμό...πίστης (τύφλα να 'χει η Πυθία). Αλλά οι θαυματουργικές ιδιότητες των εικόνων, ίσως ωχριά μπροστά στις δυνατότητες των «αγίων», οι οποίοι σύμφωνα με την Εκκλησία, θαυματουργούσαν ακόμα και με την σκιά τους(!!!).

    Απολαύστε τους λοιπόν και θαυμάστε την αγάπη του εβραιοχριστιανισμού προς τον ΕΛΛΗΝΑ και το ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.

    ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
    «Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')». Μετάφραση:
    Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
    Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α.

    ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
    «Tοις την μωράν των έξωθεν (=Ελλήνων) φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμώσι, και τοις καθηγηταίς αυτών επομένοις, και τας τε με¬τεμψυχώσεις των ανθρωπίνων ψυχών, η και ομοίως τοις αλόγοις ζώοις ταύ¬τας απόλλυσθαι, και εις το μηδέν χωρείν δεχομένοις και δια τούτο ανάστασιν, και κρίσιν, και την τελευταίαν των βεβιωμένων ανταπόδοσιν αθετούσιν ανάθεμα (γ')». Μετάφραση:
    Σε όσους προτιμούν τη λεγόμενη σοφία των εκτός χριστιανισμού ΕΛΛΗΝΩΝ την ανόητη και ακολουθούν τους δασκάλους τους και δέχονται ότι υπάρχει μετεμψύχωση ή ότι οι ανθρώπινες ψυχές χάνονται όπως τα άλογα ζώα και ξεπέφτουν στην ανυπαρξία και εξαιτίας αυτών των ιδεών τους αθετούν την ανάσταση, την κρίση [κατά τη δευτέρα παρουσία] και την τελική ανταπόδοση σύμφωνα με όσα έπραξε στη ζωή του ο καθένας, ΑΝΑΘΕΜΑ!

    ΑΝΑΘΕΜΑ! ...ΑΝΑΘΕΜΑ!... ΑΝΑΘΕΜΑ!...

    Δυστυχώς … μας έκαναν Χριστιανούς, με Διατάγματα Εξορίας και Θανάτου, καίγοντας τα συγγράμματα και κλείνοντας τις φιλοσοφικές Σχολές …

    Η κοινωνική και πολιτική αποσύνθεση της Ελλάδος υπήρξε συνέπεια της θρησκευτικής ηθικής και διανοητικής αποσύνθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραμύθια τῆς Χαλιμᾶς.
      Θὰ σταθῶ μόνον εἰς δύο σημεῖα ἐρωτὼν:
      1. Ποῦ ἀκριβῶς ἀναφέρονται τὰ ὅσα γράφεις περὶ τοῦ Μεγάλου Κωνσταντίνου; Ἔχεις νὰ μοῦ ὑποδείξης μίαν ἔστω πηγήν;
      2. Τὶ ἀκριβῶς γνωρίζεις περὶ τοῦ ἀποστόλου Παύλου; Ρωμαῖος πολίτης ἦτο, ἀξιωματικὸς δὲν ἦτο, ἀντιθέτως ἦτο στωϊκὸς φιλόσοφος ἀνήκων εἰς τὴν αὐτὴν σχολὴν μὲ τὸν Σενέκα. Ἐὰν ἔχεις στοιχειώδη γνῶσιν τῆς Στωϊκῆς φιλοσοφίας καὶ ἔχεις μελετήσει τὰ ἐπιστολὰς του, εὐκόλως θὰ τὸ ἀντιληφθῆς. Τέλος σὲ προκαλῶ νὰ διαβάσῃς μετὰ προσοχῆς δύο ἐπιστολάς του: Τὴ Α' πρὸς Κορινθίους καὶ τὴν πρὸς Γαλάτας.

      Διαγραφή
  2. Βλακεία, ἀμάθεια, Φανατισμὸς καὶ ἐμπάθεια κυριαρχοῦν εἰς τὰ ὅσα μόλις ἐδιαβάσαμε.
    Δὲν θὰ σχολιάσω διότι δὲν ἔχει νόημα.
    Θὰ ὑποδείξω μόνον εἰς τὸν ἀμόρφωτον συντάκτην τοῦ τερατουργήματος ὅτι ἡ φρᾶσις "ὄλβιος ὅστις τῆς ἱστορίας ἔσχε μάθησιν" ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ εἰς τὸν Θουκιδίδην ἀλλὰ εἰς τὸν Εὐριπίδην καὶ συγκεκριμένως εἰς τὴν τραγωδίαν "Ἀντιόπη" (ἀπόσπασμα 910, στῖχος 1). Φαντασθεῖτε πόσιν μάθησιν ἔσχε ὁ ἴδιος ὁ συντάκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive