Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος για ένα… υπουργείο! Κουβέλης: «Άξιζε η καθυστέρηση- Έγινε πραγματική διαπραγμάτευση»


Αποτέλεσμα εικόνας για Φώτης Κουβέλης με τσιπρα
Το «καπέλο» στην κυβέρνηση «βγάζει» ο επικεφαλής της Ε.ΚΙ.Ε.Α (Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς) και άλλοτε πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash για την συμφωνία και την αξιολόγηση....
 «Aξιζε η καθυστέρηση για το κλείσιμο της αξιολόγησης γιατί υπήρχε μια συνεχής πραγματική διαπραγμάτευση για κρίσιμα θέματα που ρυθμίστηκαν θετικά», τόνισε ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash.
«Κάποια μέτρα αναμφίβολα θα επιβαρύνουν τους πολίτες, όμως μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης θα προχωρήσει το θέμα της μείωσης του δημόσιου χρέους», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος εκτίμησε ότι, «παρά το υψηλό πλεόνασμα 3,5%, στη χώρα μπορούν να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης, καθώς απομένει η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ στο σύνολό του, όπου τα χρήματα θα πέσουν στην πραγματική οικονομία».
Ο κ. Κουβέλης έβαλε κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης σημειώνοντας ότι «πρέπει να ξεκαθαρίσουν αν ήθελαν το κλείσιμο της αξιολόγησης ή τη φυγή της χώρας από την Ευρωζώνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive