Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΣΑΒΒΙΔΗ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥΤΙΝ; Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

Αποτέλεσμα εικόνας για σαββιδησ τσιπρασ πουτιν

Ερώτηση: Είστε όμως υποστηρικτής του από όσα συμπεραίνω. Υποθέτω από αυτά που λέτε πως θα τον ψηφίζατε.
Ιβάν Σαββίδης: Σήμερα ναι. 100%. Όταν την Παρασκευή είδα την ομιλία του, αισθάνθηκα αυτό  ακριβώς που είχα αισθανθεί το 2000 όταν άκουσα τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Εγώ θέλω έναν τέτοιο πρόεδρο. Όταν άκουγα τον κ. Τσίπρα ήμουν έτοιμος να χειροκροτήσω....


Βρε καλέ μας κ. Σαββίδη δεν καταλαβαίνεις οτι και μόνο η λεκτική ταύτιση του αναρχικοσυριζαίου, άθεου, αντι χριστιανού, αρχιψεύτη πολιτικάντη της δεκάρας προσβάλλει βάναυσα τον ΗΓΕΤΗ της μεγάλης Ρωσίας Β.Πούτιν; Μυαλό έχεις, τη βλακεία την είπες και τώρα ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ και απο τον Πούτιν και απο τον Ελληνικό λαό. 
"ΑΡΗΣ ΚΟΠΡΑΣ"

3 σχόλια:

  1. που απευθυνεστε μωρε...;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ιβάν καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς,ο πούτιν είναι ηγέτης για τον λαό του,για εμάς δεν είναι τίποτα,έκανε την κότα όταν του κατέριψαν το μαχητικό,να κοιτάμε τα συμφέροντα μας σαν χώρα,τα οποία δεν συμβαδίζουν με τα συμφέροντα των μεγάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τριτώνει τὸ κακό...
    Κοσκωτᾶς
    Σαλιαρέλης
    καὶ τώρα.....
    Σαβίδης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive